Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-3 | Verdictul medicilor după accidentarea lui Antoni Ivanov. Când revine bulgarul

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2022, 9:43

Dinamo – FCSB 0-3 | Verdictul medicilor după accidentarea lui Antoni Ivanov. Când revine bulgarul

Verdictul medicilor după accidentarea lui Antoni Ivanov

Captură Digi Sport

  • Dinamo – FCSB 0-3
  • Antoni Ivanov, accidentare la cap

În miezul nopții, acesta a ajuns la spital, unde a fost de urgență consultat de un neurolog. Conform digisport.ro, doctorul l-a liniștit pe jucătorul venit de la Universitatea Craiova, care se află în afara oricărui pericol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În afară de un cucui, acesta nu are nicio problemă și, după două zile de repaus total, el va fi 100% pregătit pentru revenirea la antrenamentele lui Dinamo.

Dinamo – FCSB 0-3 | Antoni Ivanov, dus de urgență la spital

În minutul 45+1 al meciului din Ștefan cel Mare, Ivanov s-a ciocnit de Darius Olaru. Inițial, acesta a încercat să se ridice, dar s-a prăbușit pe gazon. Medicii și ambulanța au intervenit imediat.

Reclamă

Doctorii l-au imobilizat pe bulgarul, care fusese introdus pe teren cu doar câteva minute înainte. Totul a fost făcut din precauție, de aceea pe teren au ajuns două ambulanțe. În locul lui, a fost trimis Jonathan Rodriguez.

Antoni Ivanov, transferat de Dinamo

Dinamo a ajuns la 10 transferi făcute în 2022. Echipa lui Flavius Stoican s-a înţeles cu Antoni Ivanov, lucru confirmat deja de Iuliu Mureşan.

Reclamă

”El va veni la noi mai întâi sub formă de împrumut, cu o clauză de prelungire. Dar, ceea ce contează acum este că jucătorul va semna cu noi”, a confirmat Mureşan.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!