Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-3. Victorie la scor de neprezentare pentru roş-albaştri. Un junior a marcat pentru echipa lui Vintilă!

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2020, 19:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Dinamo – FCSB 0-3. Victorie la scor de neprezentare pentru roş-albaştri. Un junior a marcat pentru echipa lui Vintilă!

Captură Digi Sport

Dumitru face 3-0 pentru FCSB

Fără vedetele Man, Coman si Tănase, FCSB i-a dat trei lui Dinamo, în pustiul din Stefan cel Mare. Titular din nou la FCSB, Adi Popa a deschis scorul cu prima lui reuşită după opt luni. Olaru a făcut 2-0, după pauză. Şi puştiul Cristi Dumitru a marcat cu Dinamo. El a venit de pe bancă şi a dat golul de 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FINAL DE MECI Dinamo, învinsă la scor de neprezentare de rivala FCSB

UPDATE Min. 82:  Dinamo – FCSB 0-3. A înscris şi un junior al roş-albaştrilor. Cristian Dumitru a mărit şi mai mult proporţiile scorului. 

UPDATE Min. 74: Dinamo – FCSB 0-2. Roş-albaştrii îşi dublează avantajul. Darius Olaru a înscris cu un şut din marginea careului, dintr-o pasă a lui Dumitru.

UPDATE Min. 64: Ocazie imensă Dinamo. Moldoveanu trage, dar Vlad respinge. 

Reclamă

UPDATE Min. 60: Ocazie monumentală FCSB. Cristian Dumitru a scăpat singur cu Piscitelli, a tras slab, iar italianul a respins în faţă. Mingea a ajuns la Adi Petre, iar lovitura de cap a atacantului roş-albaştrilor a fost scoasă de pe linia porţii. 

UPDATE Min. 58: Ocazie Dinamo! Sorescu reia din voleu, mingea trece pe lângă poartă. 

UPDATE Min. 46: Dublă schimbare la Dinamo. Au ieşit Răuţă şi Popa, au intrat Moldoveanu şi Montini. 

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE Min. 45: Final de repriză. FCSB a controlat prima repriză a derby-ului. 

UPDATE Min. 35: Încă o ocazie mare ratată de Adrian Petre. 

UPDATE Min. 32: Dinamo – FCSB 0-1. Adi Popa a deschis scorul după ce la driblat elegant pe Kylien. Mijlocaşul renegat de Gigi Becali a marcat cu un şut pe jos. 

UPDATE Min. 28: Petre scapă încă o dată singur cu Piscitelli, dar portarul italian a reuşit să respingă. 

UPDATE Min. 27: Cea mai mare ocazie a meciului. Adi Petre scapă singur cu Piscitelli, dar trage slab, pe lângă poarta lui Piscitelli. 

UPDATE Min. 26: Acţiune frumoasă a dinamoviştilor, dar Vali Lazăr trage slab dintr-o poziţie bună. La faza imediat următoare, Lazăr centrează puternic, dar Vlad respinge. 

UPDATE Min. 8: Cea mai mare ocazie a meciului. Darius Olaru scapă singur spre poarta dinamoviştilor, şutul din unghi trece pe lângă poarta lui Piscitelli. 

Reclamă

UPDATE Min. 5: Prima ocazie a derby-ului. Ovidiu Popescu a tras din careu, dar mingea a fost deviată în corner de Răuţă. 

UPDATE Min. 3: Presiune a celor de la FCSB. Adi Popa a executat un corner, însă Piscitelli a reuşit să respingă în corner. 

UPDATE Min.1: A Început Dinamo – FCSB. Dinamoviştii au un prim corner. 

UPDATE 18:40: Situaţie incredibilă în care a ajuns FCSB. Vintilă nu a putut umple banca de rezerve, iar cel mai bătrân jucător are 18 ani

UPDATE 18:10: Avem echipele de start!

Dinamo (4-2-3-1): Piscitelli – Kilyen, Popescu, R. Grigore, Lukas – Răuţă, Mrlzjak – Sorescu, Fabbrini, V. Lazăr – Popa

FCSB (4-3-3): Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Pantea – Vînă, Popescu, Olaru – Popa, Petre, Moruţan

UPDATE 18:00: Fanii celor de la Dinamo sunt al[turi de echipă, chiar dacă nu au acces pe stadion. Cu câteva ore înaintea derby-ului cu FCSB, fanii câinilor au afişat mai multe bannere. 

UPDATE 17:30: Căpitanul lui Dinamo strigă adunarea înaintea derby-ului Dinamo – FCSB.

UPDATE 15:00: Gigi Becali a fost criticat după ce mai mulţi jucători au plecat din cauza lui de la echipă. Pulhac i-a transmis lui Becali de ce a greşit când a decis să renunţe la unul dintre titulari. 

UPDATE 13:00: Florinel Coman nu va juca în Dinamo – FCSB, prima manşă a semifinalei Cupei României. Mirel Rădoi, selecţionerul României, a dezvăluit cum l-a ajutat pe Coman să scape de marele său minus. 

UPDATE 11:49 – Cristi Borcea, dezvăluiri incendiare înainte de Dinamo-FCSB. Cum reușea să îi motiveze pe jucătorii dinamoviști înainte de marile meciuri. Detalii AICI

UPDATE 09:37Miză financiară uriașă pentru Dinamo și FCSB! Ce sume pot încasa cele două formații dacă se califică în finala Cupei.

Partida va avea loc azi, pe arena din Ştefan cel Mare, începând cu ora 20.00. Duelul poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe antenasport.ro. Returul se va disputa două săptămâni mai târziu.

Dinamo – FCSB LIVE TEXT | Absenţe mari de ambele părţi

Dinamo a primit o adevărată lovitură chiar înaintea derby-ului. Slavko Perovic nu va putea evolua în meciul de joi seară. Atacantului sârb i-au fost depistate probleme la inimă în timpul vizitei medicale de la INMS. 

De cealaltă parte, Bogdan Argeş Vintilă nu se poate baza pe "tripleta de aur" Florinel Coman – Florin Tănase – Dennis Man. 

Marea surpriză pregătită de oaspeţi este folosirea lui Cristi Dumitru în banda stângă a atacului lui Vintilă. Pe de altă parte, cel mai probabil, Adi Popa va fi doar rezervă şi va intra pe parcursul partidei. 

Dinamo – FCSB LIVE TEXT | Echipele de start

Dinamo (4-2-3-1): Piscitelli – Kilyen, Puljici, R. Grigore, A. Sin – I. Filip, Mrlzjak – Sorescu, Fabbrini, V. Lazăr – Montini 

FCSB (4-3-3): Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Pantea – Vînă, Popescu, Olaru – Moruțan, Petre, Dumitru

Dinamo – FCSB LIVE TEXT | Dinamoviştii se tem de retrogradare

Cristian Pulhac nu înţelege ce se întâmplă la Dinamo. Fostul jucător al câinilor speră ca Ionuţ Negoiţă să vândă de urgenţă pachetul majoritar de acţiuni. Dacă nu vin spaniolii, există riscul ca echipa să retrogradeze.

"Pe mine mă îngrijorează clasamentul. Am spus de la început, nu-mi place echipa. Sunt probleme şi s-ar putea să ajungem pe loc de baraj. Sper că o să vină cineva care să salveze echipa de la mediocritatea în care se află astăzi", a reacţionat Pulhac în exclusivitate pentru AntenaSport.

Rival de-o viaţă al "câinilor", Marian Aliuţă nu o vede nici pe FCSB cu ochi buni.

"Consider că nu mai este la fel, având în vedere situaţia din clasament a celor două echipe. Nu mai este ceea ce era odată. Derby există doar în tribune, dar acum nu avem cum să jucăm cu spectatori. Pe teren sunt multe probleme la ambele echipe", a spus fostul mijlocaş al roş-albaştrilor.

Dinamo – FCSB LIVE TEXT | Statistica e de partea gazdelor

Stadionul din Ştefan cel Mare le-a purtat noroc "câinilor roşii" în duelul cu rivalii de o viaţă. Din cele 36 de partide disputate în "Groapă", 15 au reprezentat victorii pentru gazde.

Au mai fost şi şase victorii ale roş-albaştrilor, dar şi 15 rezultate de egalitate. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și