Închide meniul

Dinamo – FCSB 1-0. Ce victorie uriaşă! Nemec a dat-o afară pe FCSB din Cupa României. Echipa lui Petrea, a doua înfrângere consecutivă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 19:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Dinamo – FCSB 1-0. Ce victorie uriaşă! Nemec a dat-o afară pe FCSB din Cupa României. Echipa lui Petrea, a doua înfrângere consecutivă

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adam Nemec

Dinamo – FCSB 1-0

FCSB, care este deţinătoarea trofeului, a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei României. Adam Nemec a marcat singurul gol al derby-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB a fost a doua înfrângere consecutivă. În ultima etapă din Liga 1, FCSB a fost învinsă de Academica Clinceni pe teren propriu. 

Min. 90+4: FINAL DE MECI! Dinamo dă lovitura şi se califică în sferturile de finală ale Cupei României. 

Min. 85: Eşanu, intervenţie fabuloasă la şutul lui Olaru. 

Min. 75: Ocazie FCSB! Vukusic centrează perfect pentru Florinel Coman, dar "Mbappe de România" reia slab cu capul. 

Reclamă

Min. 68: A intrat Vukusic, a ieşit Nedelcu. 

Min. 58: Schimbare la FCSB! A intrat Ovidiu Popescu, a ieşit Niţă. 

Min. 55: GOOOL Dinamo! Paul Anton centrează din lovitură liberă, iar Adam Nemec reia cu capul şi deschide scorul. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 50: Ocazie uluitoare! Morsay ratează incredibil la debutul în Liga 1. Scăpat singur cu Vlad, atacantul dinamoviştilor a fost blocat de portarul FCSB. Mingea a revenit la Morsay, dar nu a nimerit poarta din unghi. 

Min. 46: Toni Petrea şi-a trimis starurile în teren. Au intrat Tănase, Coman şi Olaru, au ieşit Buziuc, Şut şi Vînă. Şi Jerry Gane a făcut o schimbare: a ieşit Gueye şi a intrat Morsay. 

Min. 45: Final de primă repriză! 

Min. 38: Nepomuceno vede cartonaşul galben după o intrare urâtă asupra lui Denis Haruţ. 

Min. 33: Ocazie uluitoare FCSB! Oaidă a tras de la 11 metri, mult peste poartă! 

Min. 32: Ocazie Dinamo! Nepomuceno trage d ela marginea careului, mingea trece pu'in peste poartă!

Min. 24: Acţiune superbă a lui Magaye Gueye, îi pasează în careu lui Nepomuceno, dar Vlad reuşeşste să reţină. 

Reclamă

Min. 22: Ocazie Dinamo la capătul unei acţiuni superbe. Sorescu a centrat, Nemec a reluat cu capul, dar Vlad a prins. 

Min. 18: Dinamo a reacţionat imediat. La capătul unui atac prelungit, Fabbrini a tras de la marginea careului, dar mingea s-a dus peste poarta lui Vlad. 

Min. 16: O primă acţiune ofensivă a celor de la FCSB, după un start avântat al dinamoviştilor. Oaidă a tras de la distanţă, dar Eşanu a fost atent şi a prins mingea. 

Min. 1: A început partida. 

Echipele de start 

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Puljic, Ehmann, St. Filip – Nepomuceno, Răuță, Anton, Fabbrini – Gueye, Nemec

Rezerve: Kongshavn, Radu, Morsay, Grigore, Bejan, Bani, Gol, Achim, Mihaiu

Antrenor: Jerry Gane

FCSB: Vlad – Crețu, Haruț, Nedelcu, Panțîru – Vînă, Șut, Perianu – Oaidă, Buziuc, Niță

Rezerve: Udrea, Miron, Coman, Vukusic, Tănase, S. Șerban, Ov. Popescu, Olaru, Pantea

Antrenor: Toni Petrea

UPDATE 19:50: Suporterii FCSB şi-a aşteptat favoriţii la plecare din baza din Berceni şi i-au ironizat pe rivalii de la Dinamo. Detalii AICI.

UPDATE 17:50: Suporterii din DDB au anunţat cu doar câteva ore înaintea derby-ului cu FCSB din Cupa României că au fost vândute toate biletele virtuale. "Am răvășit toate biletele. Urmează oițele", a fost mesajul "câinilor" pe Facebook

UPDATE 17:00: Fanii dinamovişti îl ameninţă pe Ovidiu Popescu înainte de Dinamo – FCSB că nu va mai ieşi din stadion dacă repetă gestul făcut în meciul de campionat! Detalii AICI

Este pentru a doua oară în decurs de o săptămână când cele două echipe stau față în față. Dinamo și FCSB s-au întâlnit, în Ștefan cel Mare, în campionat. Roș-albaștrii s-au impus cu 1-0, prin golul marcat de Florin Tănase. 

Dinamo – FCSB | Toni Petrea își menajază vedetele

Căpitanul de la FCSB este o adevărată ”bestia nera” pentru Dinamo, reușind să marcheze de 8 ori în ultimele 7 întâlniri directe și să le ofere coechipierilor alte 5 pase decisive. ”Câinii” pot răsufla însă ușurați, cel puțin în startul meciului de diseară.

Din câte se pare, Florin Tănase va fi rezervă, Toni Petrea a decis să menajeze mai mulți jucători. Pe lângă căpitanul echipei nu vor evolua din primul minut nici Moruțan, Olaru sau Coman.

Dinamo – FCSB | ”Câinii” s-au întărit înaintea meciului

De partea cealaltă, Dinamo s-a întărit înaintea meciului cu FCSB. ”Câinii” au adus doi jucători străini. Este vorba despre Gudmund Kongshavn și Jonathan Morsay.

FCSB a ajuns în optimi după ce s-a calificat la masa verde cu Buzău. Dinamo a ajuns în această fază a competiției după 3-0 cu Viitorul.

Dinamo – FCSB | Cine va arbitra meciul

Cel mai important meci din optimile Cupei României va fi condus la centru de arbitrul român de Champions League, Ovidiu Hațegan. 

Centralul din Arad va fi ajutat la cele două linii de Octavian Șovre și Vladimir Urzică, în timp ce rezervă va fi Andrei Antonie.

Recomandări
  • Dinamo - FCSB 1-0
  • Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și