Închide meniul

Dinamo – FCSB, cu spectatori? Anunț major din partea PCH: "Suntem dispuși să împărțim stadionul cu rivalii"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2021, 18:13

Dinamo – FCSB, cu spectatori? Anunț major din partea PCH: "Suntem dispuși să împărțim stadionul cu rivalii"

SportPictures / Ciprian Petcut / Sport Pictures via Hepta

Anunțul PCH

"Peluza Cătălin Hîldan" a transmis, printr-un comunicat oficial, că apreciază inițiativa LPF de a aduce suporterii înapoi pe stadion. Fanii lui Dinamo vor ca acest lucru să se întâmple încă de la derby-ul cu FCSB din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii lui Dinamo vor un derby cu spectatori

"FOTBALUL FĂRĂ SUPORTERI este doar un program de televiziune, din ce în ce mai slab, tot mai ieftin și mai puțin urmărit. Salutăm demersul LPF și al secretarului general, Justin Ștefan, de a cere redeschiderea stadioanelor la 30% din capacitate!

Ne bucurăm că LPF a răspuns unei solicitări publice mai vechi, venite din partea noastră și a decis să ducă acestă inițiativă la un alt nivel! Peluza Cătălin Hîldan invită peluzele celorlalte cluburi și toate grupările de suporteri din țară, să se alăture acestui demers!

De asemenea, solicităm un răspuns cât mai grabnic la cererea noastră și a LPF! Dorim să ne putem încuraja echipa la meciul de miercuri din Cupa României și SUNTEM DISPUȘI SĂ ÎMPĂRȚIM ACEST 30% din stadion, în mod egal, cu suporterii rivali.

Considerăm că o arenă în aer liber prezintă un risc infinit mai mic de îmbolnăvire, decât prezența în magazine, școli, locuri de muncă sau mijloace de transport în comun.

Reclamă

În alte țări din Europa și pe alte arene sportive din lume, prezența publicului este posibilă. Alții au înțeles.

Suntem oameni responsabili și știm să apreciem deschiderea autorităților față de această solicitare. Putem respecta regulile necesare pentru a nu pune pe nimeni în vreun pericol. Reamintim că suporterii dinamoviști ocupă în mod virtual Arena Națională la meciurile de acasă, pentru a susține fotbalul în general și clubul Dinamo în particular", se arată pe pagina oficială de Facebook PCH.

Reclamă 4 / 0/3

Toate meciurile din România se dispută în prezent făra spectatori. Ultima partidă cu fani în tribune a avut loc în luna martie a anului trecut.

Arena Natională are o capacitate de proximativ 55.000 de locuri. 30% din capacitatea stadionului ar însemna ca aproape 17.000 de suporteri să se afle în tribune la Dinamo – FCSB.  

Dinamo promite răzbunarea cu FCSB

Dinamo a pierdut 0-1 derby-ul disputat miercuri în Ștefan cel Mare. Jucătorii lui Jerry Gane vor să-și ia revanșa în fața supoterilor și să-și elimine marea rivală din Cupa României. 

"Nu pot să zic că au meritat victoria. Am discutat înainte chiar despre intrările lor în centru şi din păcate nu am reuşit să îl oprim la acea fază pe Tănase. În condiţii de 11 la 11 nu cred au fost net superiori. Vom da totul să-i eliminăm în Cupă. Din păcate am luat acest cartonaş roşu şi sunt dezamăgit. Consider că l-am luat foarte uşor. Primul galben la 50 de metri de poartă, prea uşor”, a spus Steliano Filip după Dinamo – FCSB 0-1.

Următorul derby dintre Dinamo și FCSB va avea loc miercuri, 10 februarie, în optimile de finala ale Cupei României. Cele două rivale s-au întâlnit și în această competiție și in sezonul trecut, în semifinale. Atunci, FCSB a câștigat cu 4-0 la general și a câștigat ulterior finala cu Sepsi. 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și