Închide meniul

Dinamo – Gaz Metan 4-0 | Cornel Dinu a făcut praf echipa lui Flavius Stoican. „Să nu se îmbete cu apă rece! Jocul a fost slab ca până acum!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2022, 9:45

Dinamo – Gaz Metan 4-0 | Cornel Dinu a făcut praf echipa lui Flavius Stoican. „Să nu se îmbete cu apă rece! Jocul a fost slab ca până acum!

Cornel Dinu, după Dinamo - Gaz Metan 4-0

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cornel Dinu e de părere că Dinamo a câștigat datorită situației dramatice de la Gaz Metan și nu pentru că a avut o prestația demnă de apreciat. „Procurorul” crede că formația din Ștefan cel Mare va avea de suferit în ultimele trei partide din sezonul regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Gaz Metan 4-0 | Cornel Dinu a făcut praf echipa lui Flavius Stoican

„Nu trebuie să ascundă jocul slab în fața unor adversari foarte tineri, fără experiență. Singurele puncte pozitive sunt cele trei puncte adăugate la zestrea penibilă acumulată în 27 de etape, ca și faptul că a fost al doilea meci în care n-a luat gol și a legat două partide cu puncte. Prestația din teren a fost, însă, la fel de subțire ca și până acum.

N-am văzut nicio îmbunătățire a concepției de joc la Dinamo, nicio urmă de premeditare a unor trasee muncite la antrenamente, a unor combinații între jucători care știu unde să paseze pe poziții viitoare ale coechipierilor”, a spus Cornel Dinu, potrivit fanatik.ro.

Dinamo n-a mai marcat patru goluri într-un meci din decembrie 2020, când câștiga 4-1 cu Poli Iași în Ștefan cel Mare.

„Dinamo a făcut scor mai mult pe starea de spirit și problemele mult mai grave cu care se confruntă Gaz Metan Mediaș decât după jocul ei. Datele problemei nu se schimbă pentru Dinamo, să nu se îmbete cu apă rece, ce poate spera cu jocul arătat în meciurile care vin peste ea, cu Rapid, cu Sepsi, cu CFR Cluj? Alte echipe, alt joc, alte pretenții, nu muribundul Gaz Metan Mediaș, care se rostogolește spre retrogradare”, a mai spus Cornel Dinu.

Reclamă

Dinamo – Gaz Metan 4-0 | Gabi Torje: „Sperăm să scăpăm și de baraj!”

Dinamo ocupă în acest moment un loc direct retrogradabil, poziția a 15-a, dar Torje visează ca la sfârșitul sezonului să rămână în Liga 1 și să evite chiar și barajul.

„Ne bucurăm că am câștigat, avem nevoie de moral, avem nevoie de încredere. Trebuie să o luăm pas cu pas, avem un meci greu cu Rapid acum, vor fi foarte motivați cu noi și va fi un derby.

Noi trebuie să luptăm la fiecare meci să ne câștigăm punctele. Obiectivul nostru principal e menținerea în prima ligă, nu contează cum, dar sper să evităm și barajul. Cei din conducere și-au făcut datoria până acum, în momentul de față avem un lot bun.

Reclamă 4 / 0/3

Noi sperăm la victorie cu Rapid, să nu uităm că în meciul tur ne-au egalat în minutul 93″, a spus Gabi Torje, după Dinamo – Gaz Metan 4-0.

În runda următoare, Dinamo are meci cu Rapid, echipă care încă speră să prindă calificarea în play-off pe ultima sută de metri.

Dinamo – Gaz Metan 4-0

Dinamo a câștigat primul meci din 2022 la scor. „Câinii” au deschis scorul în Ștefan cel Mare în minutul 20, prin Mirko Ivanovski, care a reluat o minge în plasă din șase metri.

Alexandru Bordușanu a majorat avantajul echipei lui Flavius Stoican în minutul 38. Puștiul de 17 ani a primit o pasă excelentă de la Antoni Ivanov la marginea careului în minutul 38 nași l-a învins pe Buzbuchi cu un șut pe jos în colțul din stânga al portarului.

După ce a înscris, Bordușanu a alergat direct spre marginea terenului, acolo unde Gabi Torje se afla la încălzire, și l-a îmbrățișat pe veteranul lui Dinamo.

În repriza a doua, Torje a fost cel mai bun om de pe teren. Introdus la pauză de Flavius Stoican, atacantul de 32 de ani a reușit o „dublă” în trei minute. Mai întâi a marcat din penalty în minutul 74, apoi l-a învins pe Buzbuchi cu un șut la colțul lung din interiorul careului, în minutul 77.

S-a terminat 4-0 pentru Dinamo, care a bifat prima victorie din 2022. A fost doar a treia oară în acest sezon când „câinii” au înscris mai mult de trei goluri. Totodată, e prima dată în actuala stagiune când echipa din Ștefan cel Mare bifează două meciuri la rând fără gol primit, după 0-0 cu UTA în runda precedentă.

Reclamă

În acestui rezultat, cele două echipe își păstrează pozițiile în clasament, 15 și 14, dar distanța dintre ele s-a micșorat la 6 puncte.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și