Închide meniul

Dinamo – Gaz Metan 4-0. Prima victorie pentru Flavius Stoican! Gabi Torje, „dublă” de senzație. „Câinii” au spart gheața în 2022

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2022, 21:35

Dinamo – Gaz Metan 4-0. Prima victorie pentru Flavius Stoican! Gabi Torje, „dublă de senzație. „Câinii au spart gheața în 2022

Gabriel Torje, "dublă" în Dinamo - Gaz Metan

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo a câștigat primul meci din 2022 la scor. „Câinii” au deschis scorul în Ștefan cel Mare în minutul 20, prin Mirko Ivanovski, care a reluat o minge în plasă din șase metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Bordușanu a majorat avantajul echipei lui Flavius Stoican în minutul 38. Puștiul de 17 ani a primit o pasă excelentă de la Antoni Ivanov la marginea careului în minutul 38 nași l-a învins pe Buzbuchi cu un șut pe jos în colțul din stânga al portarului.

După ce a înscris, Bordușanu a alergat direct spre marginea terenului, acolo unde Gabi Torje se afla la încălzire, și l-a îmbrățișat pe veteranul lui Dinamo.

În repriza a doua, Torje a fost cel mai bun om de pe teren. Introdus la pauză de Flavius Stoican, atacantul de 32 de ani a reușit o „dublă” în trei minute. Mai întâi a marcat din penalty în minutul 74, apoi l-a învins pe Buzbuchi cu un șut la colțul lung din interiorul careului, în minutul 77.

S-a terminat 4-0 pentru Dinamo, care a bifat prima victorie din 2022. A fost doar a treia oară în acest sezon când „câinii” au înscris mai mult de trei goluri. Totodată, e prima dată în actuala stagiune când echipa din Ștefan cel Mare bifează două meciuri la rând fără gol primit, după 0-0 cu UTA în runda precedentă.

Reclamă

În acestui rezultat, cele două echipe își păstrează pozițiile în clasament, 15 și 14, dar distanța dintre ele s-a micșorat la 6 puncte.

Dinamo – Gaz Metan 4-0

Min 90: Final de meci! Meciul s-a terminat 4-0.

Min 77: GOOL Dinamo! Gabi Torje a înscris din nou.

Reclamă 4 / 0/3

Min 74: GOOOL Dinamo! Gabi Torje a înscris din penalty.

Min 45: Pauză! Scorul este 2-0 pentru Dinamo

Min 38: GOOOL Dinamo! Borduşanu a marcat al doilea gol al câinilor, cu un şut plasat de la marginea careului. A fost primul său gol din carieră marcat în Liga 1.

Min 20: GOOOL Dinamo! Mirko Ivanovski a deschis scorul pentru „câini” după o reluare de la șase metri.

Min 1: A început meciul.

DINAMO: Cristiano – Buleică, Patriche, Jovanovic, A. Radu – Rodriguez, Pierret, Ivanov – Bordușanu, Ivanovski, C. Matei
REZERVE: Fara, Giafer, Grigore, Moura, Grădinaru, Torje, Bani, Borcea, Carp
ANTRENOR: Flavius Stoican

GAZ METAN: Buzbuchi – Cristian Maxim, Matricardi, Kanda, Dobrescu – Iancu, Chamed – Costea, Harfaș, Șteau – Gașpar
REZERVE: Grosz, Câmpean, Covaci, Noian, Mathaus, Tala, Ursu, Domșa
ANTRENOR: Marin Dună

Reclamă

Știrea inițială

Dinamo a semnat cu 3 jucători de la Gaz Metan, chiar înaintea meciului direct

Dinamo a anunţat transferurile a 3 jucători de la Gaz Metan, chiar înaintea meciului cu formaţia medieşană. Este vorba despre Gabriel de Moura (33 de ani), Răzvan Grădinaru (26 de ani) și Vlad Morar (28 de ani), care au plecat de la Gaz Metan din cauza problemelor financiare uriașe.

Dintre cei 3 jucători aduşi, Flavius Stoican a anunţat, la conferinţa de presă, că doar Răzvan Grădinaru va fi în lotul lui Dinamo pentru meciul de diseară.

Dinamo ar putea aduce încă un fotbalist de la Gaz Metan. Este vorba despre Christian Irobiso, care este dorit de „câini”, dar încă nu poate fi legitimat.

Dinamo, 15 transferuri în această iarnă

„Câinii” au ajuns la 15 transferuri în perioada de mercato din această iarnă: Răzvan Patriche, Desire Azankpo, Antoni Ivanov, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar, Cristiano Figueiredo, Thomas Chesneau, Marius Tomozei, Igor Jovanovic, Balthazar Pierret, Baptiste Aloe, Alin Buleică, Răzvan Grădinaru, Vlad Morar şi Gabriel de Moura.

În acelaşi timp, Dinamo a renunţat la 13 jucători: Plamen Iliev, Petar Gluhakovic, Constantin Nica, Robert Moldoveanu, Mihai Neicuțescu, Marko Nunic, Cătălin Itu, Răzvan Popa, Cătălin Tîră, Michel Espinosa, Andre Pinto, Tomas Vestenicky și Deian Sorescu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și