Închide meniul

Dinamo – Gaz Metan 4-0 | „Nu mai este treaba mea acum!” Răzvan Grădinaru, prima reacție după revederea cu foștii coechipieri. „Am plecat cu un sentiment de tristețe!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2022, 22:34

Dinamo – Gaz Metan 4-0 | „Nu mai este treaba mea acum! Răzvan Grădinaru, prima reacție după revederea cu foștii coechipieri. „Am plecat cu un sentiment de tristețe!

Răzvan Grădinaru, după Dinamo - Gaz Metan 4-0

AS.ro

Neplătiți de aproapre 6 luni, jucătorii lui Gaz Metan au plecat rând pe rând, iar echipa medieșeană se dezintegrează. Răzvan Grădinaru a ajuns la Dinamo, chiar înaintea meciului direct dintre cele două echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Gaz Metan 4-0 | Răzvan Grădinaru și-a întâlnit foștii colegi

„Sunt fericit că am câștigat, sperăm să ieșim din zona roșie. Mediaș nu mai este treaba mea acum. Am plecat cu un sentiment de tristețe, dar asta e viața. Am făcut un pas important în carieră, la o echipă cu suporteri, sper ca lumea să fie mulțumită de mine”, a spus Răzvan Grădinaru, după meciul Dinamo – Gaz Metan 4-0.

Gaz Metan a aliniat aproape numai juniori în echipa de start a meciului cu Dinamo. Puținii seniori care au jucat urmează să plece zilele următoare. Și antrenorul Marin Dună va părăsi corabia.

Pe lângă Răzvan Grădinaru, Dinamo i-a mai adus de la Gaz Metan și pe Gabriel Moura și Vlad Morar. Fundașul Yuri a ajuns la CFR Cluj. Bryan Alceus a plecat în Azerbaijan, iar Mihai Velisar și Ioan Filip au ajuns în Liga 2, la Petrolul și Universitatea Cluj.

Dinamo – Gaz Metan 4-0 | Mirko Ivanovski și Gabi Torje anunță revenirea „câinilor”

Dinamo ocupă în acest moment un loc direct retrogradabil, poziția a 15-a, dar Torje și Ivanovski visează ca la sfârșitul sezonului să rămână în Liga 1 și să evite chiar și barajul

Reclamă

„Urmează meciuri grele, derby-ul cu Rapid. Vedem, mergem acolo și vom da 100%. Orice se poate întâmpla, sperăm să nu jucăm baraj, ăsta e primul nostru obiectiv.

Noi trebuie să luptăm la fiecare meci să ne câștigăm punctele, pentru a fi o distanță cât mai mică la intrarea în play-out, pentru a evita și barajul dacă se poate. Obiectivul nostru este rămânerea în prima ligă, nu contează cum, dar mi-aș dori foarte mult să evităm și barajul”, a spus Mirko Ivanovski, după meci.

Torje a lăudat transferurile făcute de șefii lui Dinamo în iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi trebuie să luptăm la fiecare meci să ne câștigăm punctele. Obiectivul nostru principal e menținerea în prima ligă, nu contează cum, dar sper să evităm și barajul. Cei din conducere și-au făcut datoria până acum, în momentul de față avem un lot bun”, a spus și Gabi Torje.

Dinamo – Gaz Metan 4-0

Dinamo a câștigat primul meci din 2022 la scor. „Câinii” au deschis scorul în Ștefan cel Mare în minutul 20, prin Mirko Ivanovski, care a reluat o minge în plasă din șase metri.

Alexandru Bordușanu a majorat avantajul echipei lui Flavius Stoican în minutul 38. Puștiul de 17 ani a primit o pasă excelentă de la Antoni Ivanov la marginea careului în minutul 38 nași l-a învins pe Buzbuchi cu un șut pe jos în colțul din stânga al portarului.

După ce a înscris, Bordușanu a alergat direct spre marginea terenului, acolo unde Gabi Torje se afla la încălzire, și l-a îmbrățișat pe veteranul lui Dinamo.

În repriza a doua, Torje a fost cel mai bun om de pe teren. Introdus la pauză de Flavius Stoican, atacantul de 32 de ani a reușit o „dublă” în trei minute. Mai întâi a marcat din penalty în minutul 74, apoi l-a învins pe Buzbuchi cu un șut la colțul lung din interiorul careului, în minutul 77.

S-a terminat 4-0 pentru Dinamo, care a bifat prima victorie din 2022. A fost doar a treia oară în acest sezon când „câinii” au înscris mai mult de trei goluri. Totodată, e prima dată în actuala stagiune când echipa din Ștefan cel Mare bifează două meciuri la rând fără gol primit, după 0-0 cu UTA în runda precedentă.

În acestui rezultat, cele două echipe își păstrează pozițiile în clasament, 15 și 14, dar distanța dintre ele s-a micșorat la 6 puncte.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și