Închide meniul

Dinamo – Gaz Metan 4-0 | „Nu trebuie să ne luăm nasul purtare!” Flavius Stoican promite un meci mare cu Rapid! Ce spune de salvarea directă de la retrogradare: „Trebuie să fim realişti!”

Reclamă

Publicat: 18 februarie 2022, 22:23

Dinamo – Gaz Metan 4-0 | „Nu trebuie să ne luăm nasul purtare! Flavius Stoican promite un meci mare cu Rapid! Ce spune de salvarea directă de la retrogradare: „Trebuie să fim realişti!

Flavius Stoican, strigăt de luptă înainte de Rapid - Dinamo

Profimedia

Flavius Stoican a fost extrem de fericit la finalul partidei care i-a adus prima victorie de la revenirea la echipă. Aceasta a fost cea mai clară victorie a celor de la Dinamo din acest sezon, care a profitat de haosul de la medieşeni. Gaz Metan Mediaş a rămas în această săptămână fără mai mulţi jucători şi fără antrenorul principal, Ilie Poenaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Gaz Metan 4-0 | Flavius Stoican: „Nu trebuie să ne luăm nasul la purtare”

Dinamo avea nevoie de o victorie, de goluri. Suntem pe drumul cel bun, dar nu trebuie să ne luăm nasul la purtare. Cât au suferit jucătorii de-a lungul timpului pe greșelile lor, ar fi păcat dacă nu am continua cu încredere. Vreau să fim conștienți că fără sacrificii și muncă nu putem face minuni.

Suntem conștienți de importanța meciului (n.r.- cu Rapid), jucăm pe Arena Națională, cu siguranță o să facem un meci mare. Rapid pleacă favorită, dar galeria o să ne împingă de la spate. Acești băieți au nevoie de sprijin. Ne dorim, dar trebuie să fim realiști. Nu jucăm singuri, trebuie să fim mai buni decât adversarii. Facem tot ce ne stă în putință să salvăm Dinamo de la retrogradare.

Atât timp cât există concurență, crește valoarea individuală. E important ca fiecare să aibă și realizări personale. E o stare de normalitate, e o atitudine bună, sunt prietenii, dar trebuie să avem și realizări pe teren„, a spus Flavius Stoican după Dinamo – Gaz Metan Mediaş 4-0.

Citește și:

Gabi Torje a anunțat revenirea spectaculoasă a „câinilor”, după Dinamo – Gaz Metan 4-0

Gabi Torje, omul meciului în Dinamo – Gaz Metan 4-0, a anunțat că moralul e ridicat la echipa antrenată de Flavius Stoican după prima victorie din 2022. Dinamo ocupă în acest moment un loc direct retrogradabil, poziția a 15-a, dar Torje visează ca la sfârșitul sezonului să rămână în Liga 1 și să evite chiar și barajul.

Reclamă

„Ne bucurăm că am câștigat, avem nevoie de moral, avem nevoie de încredere. Trebuie să o luăm pas cu pas, avem un meci greu cu Rapid acum, vor fi foarte motivați cu noi și va fi un derby.

Trebuie să luăm în considerare că în România nu sunt salarii de zeci de mii de euro, cu mici excepții, iar jucătorii depind de acele salarii. Ar trebui să se găsească o garanție pentru jucători, au familii, trăiesc de pe o lună pe alta.

Noi trebuie să luptăm la fiecare meci să ne câștigăm punctele. Obiectivul nostru principal e menținerea în prima ligă, nu contează cum, dar sper să evităm și barajul. Cei din conducere și-au făcut datoria până acum, în momentul de față avem un lot bun.

Reclamă 4 / 0/3

Noi sperăm la victorie cu Rapid, să nu uităm că în meciul tur ne-au egalat în minutul 93″, a spus Gabi Torje.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și