Închide meniul

Dinamo, gură uriașă de oxigen după retrogradarea istorică în Liga a 2-a: „Nu vom ceda!”. Suma răsunătoare care va fi virată de DDB

Cosmin Cioboată Publicat: 8 iunie 2022, 16:43 / Actualizat: 8 iunie 2022, 17:46

Reclamă
Dinamo, gură uriașă de oxigen după retrogradarea istorică în Liga a 2-a: „Nu vom ceda!. Suma răsunătoare care va fi virată de DDB

Fanii din DDB îşi proclamă victoria. Anunţă că au câştigat "războiul" cu Nicolae Badea şi Dorin Şerdean

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Profimedia

Dinamo a primit o gură uriașă de oxigen după retrogradarea istorică în Liga a 2-a. Suporterii-acționari din programul DDB au anunțat că, în următoarea perioadă, în conturile clubului va fi virată suma de 1 milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se află în cel mai întunecat moment din istorie, dar fanii continuă să fie alături de echipa favorită. Suporterii DDB au asigurat că vor realiza „un plan concret” pentru a aduce în bugetul clubului suma de 1.000.000 de euro.

Dinamo, gură uriașă de oxigen după retrogradarea istorică în Liga a 2-a! Anunțul făcut de DDB

Membrii din programul „Doar Dinamo București” rămân optimiști în ceea ce privește viitorul formației din „Ștefan cel Mare”, chiar dacă mulți jucători au plecat deja, iar căutarea unor noi investitori se anunță extrem de complicată.

„DDB nu abandonează Dinamo! Dinamo este echipa pe care am susținut-o mereu și pe care suporterii au salvat-o prin intermediul programului Doar Dinamo București.

Retrogradarea sportivă a fost o lovitură pentru toți, am reușit să parăm toate loviturile financiare și să evitam intrarea în faliment, dar am fost loviți de lipsa de profesionalism și responsabilitate a celor care ne-au reprezentat în teren și în conducerea executivă a echipei.

Reclamă
Reclamă 4

Îi anunțăm pe toți dinamoviștii faptul că programul DDB nu va renunța niciun moment la a fi punctul de sprijin financiar pe care Dinamo se poate baza. Nu vom ceda și nu vom accepta impasibili falimentul și implicit dispariția echipei care ne reprezintă începând din 1948.

Dinamo nu va muri, Dinamo va exista și va reveni în Liga 1, dacă vom reuși să luptăm împreună. În următoarea săptămână DDB va prezenta un plan concret prin care vom putea aduce în bugetul clubului 1.000.000 de euro. Va fi o luptă, ca atâtea altele, pe care o vom câștiga.

ÎI așteptăm alaturi de noi pe toți dinamoviștii, pe toți cei care nu vor ca echipa pe care o iubim să dispară”, au transmis suporterii-acționari din programul DDB.

Reclamă

Dusan Uhrin iese la atac după retrogradarea lui Dinamo în Liga 2

Dusan Uhrin iese la atac după retrogradarea lui Dinamo în Liga a 2-a. Antrenorul ceh nu şi-a revenit după ce gruparea din „Ştefan cel Mare” a pierdut barajul cu Universitatea Cluj şi a ajuns în eşalonul secund pentru prima oară în istoria clubului de 74 de ani.

Întrebat despre criticile pe care le-a primit, de la echipă şi din exterior, antrenorul a preferat să nu comenteze. Acesta le-a cerut din nou scuze fanilor dinamovişti.

„Merg înainte! Mă gândesc la viitor, așa e viața. Nu pot să explic în cuvinte supărarea pe care o am, care va rămâne în suflet mult timp, pentru ceea ce s-a întâmplat la Dinamo. Ce pot eu să mai zic acum?! Fiecare zice și face cum crede de cuviință. Știu multe, pot zice și eu multe, dar nu vrea să vorbesc. Și te rog să nu mă tragi de limbă, nu vreau să spun lucruri negative, sunt chestii pe care le voi ține pentru mine.

Din respect pentru Dinamo, pentru suporterii care mereu îmi vor fi la inimă. Nu vreau să atac și punct! Fiecare știe ce a făcut, OK? Nimic bun, asta e sigur! De la mine până la ultimul. Rezultatul se știe. Prea multe greșeli. Prea muuulte greșeli! Înțelegeți… Incredibile greșeli! Nici acum nu-mi vine să cred, mi se derulează imaginile în cap încontinuu de atunci.

Fiecare ar trebui să se gândească la fel, la ceea ce a făcut. Oricum, nu mai putem întoarce timpul înapoi. Îmi pare rău că suferă suflarea dinamovistă, suporterii, ei sunt cei mai afectați, pietrele care rămân după ce trece apa. Sper să fie puternici și să rămână lângă echipă, lângă club. Viața merge înainte… Eu merg mult cu mașina sau pe jos și mă gândesc. Revăd fazele, aceleași erori, în fine. Vorbesc și eu cu mine…”, a declarat Dusan Uhrin, potrivit gsp.ro.

 

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29 6 iul.

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18 6 iul.

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și