Închide meniul

Dusan Uhrin iese la atac după retrogradarea lui Dinamo în Liga 2: „Asta au spus jucătorii despre mine? Mda, știu multe, pot spune multe…”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iunie 2022, 19:07

Dusan Uhrin iese la atac după retrogradarea lui Dinamo în Liga 2: „Asta au spus jucătorii despre mine? Mda, știu multe, pot spune multe…

Dusan Uhrin a fost făcut praf de Mirko Ivanovski

Dusan Uhrin, în timpul unui meci pentru Dinamo / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO

Dusan Uhrin iese la atac după retrogradarea lui Dinamo în Liga 2. Antrenorul ceh nu şi-a revenit după ce gruparea din Ştefan cel Mare a pierdut barajul cu Universitatea Cluj şi a ajuns în eşalonul secund pentru prima oară în istoria clubului de 74 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat despre criticile pe care le-a primit, de la echipă şi din exterior, antrenorul a preferat să nu comenteze. Acesta le-a cerut din nou scuze fanilor dinamovişti.

Dusan Uhrin iese la atac după retrogradarea lui Dinamo în Liga 2

„Merg înainte! Mă gândesc la viitor, așa e viața. Nu pot să explic în cuvinte supărarea pe care o am, care va rămâne în suflet mult timp, pentru ceea ce s-a întâmplat la Dinamo. Ce pot eu să mai zic acum?! Fiecare zice și face cum crede de cuviință. Știu multe, pot zice și eu multe, dar nu vrea să vorbesc. Și te rog să nu mă tragi de limbă, nu vreau să spun lucruri negative, sunt chestii pe care le voi ține pentru mine.

Din respect pentru Dinamo, pentru suporterii care mereu îmi vor fi la inimă. Nu vreau să atac și punct! Fiecare știe ce a făcut, OK? Nimic bun, asta e sigur! De la mine până la ultimul. Rezultatul se știe. Prea multe greșeli. Prea muuulte greșeli! Înțelegeți… Incredibile greșeli! Nici acum nu-mi vine să cred, mi se derulează imaginile în cap încontinuu de atunci.

Fiecare ar trebui să se gândească la fel, la ceea ce a făcut. Oricum, nu mai putem întoarce timpul înapoi. Îmi pare rău că suferă suflarea dinamovistă, suporterii, ei sunt cei mai afectați, pietrele care rămân după ce trece apa. Sper să fie puternici și să rămână lângă echipă, lângă club. Viața merge înainte… Eu merg mult cu mașina sau pe jos și mă gândesc. Revăd fazele, aceleași erori, în fine. Vorbesc și eu cu mine…”, a declarat Dusan Uhrin, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Dusan Uhrin şi-a găsit repede echipă după retrogradarea cu Dinamo

Dusan Uhrin nu a stat mult pe gânduri după retrogradarea cu Dinamo şi şi-a găsit repede echipă. Cehul va antrena o formaţie nou promovată din Cipru.

Dusan Uhrin este antrenorul alături de care Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie. Venit la echipă în martie, după plecarea lui Flavius Stoican, cehul nu a reuşit minunea şi Dinamo va evolua în Liga a 2-a în sezonul viitor.

Conform informaţiilor digisport.ro, Dusan Uhrin va semna un contract cu formaţia nou-promovată din Cipru, Karmiotissa Pano Polemidion. Ciprioţii s-au clasat pe primul loc în liga secundă în ultimul sezon, cu 63 de puncte după 30 de etape. Dusan Uhrin urmează să semneze un contract pe un sezon, cu posibilitatea de a prelungi pe încă unul.

Reclamă 4 / 0/3

Dusan Uhrin a antrenat-o în trei mandate pe Dinamo. În prima perioadă, august 2019 – martie 2020, Uhrin a obţinut 12 victorii în 26 de partide. În cea de-a doua, la sfârşitul campionatului din 2021, cehul a avut rezultate mai bune. Din 10 partide, Uhrin a pierdut doar 2.

Ultimul mandat al său la Dinamo va fi unul de neuitat pentru fanii roş-albilor. Echipa a retrogradat la capătul unui sezon dezamăgitor. Uhrin a stat pe banca lui Dinamo în 11 partide, dintre care a câştigat doar 4. Acesta nu a reuşit să treacă de barajul cu U Cluj, ardelenii promovând în Liga 1, după o victorie acasă cu 2-0, şi un egal în Ştefan cel Mare, 1-1.

Recomandări
  • Dusan Uhrin iese la atac după retrogradarea lui Dinamo în Liga 2
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și