Închide meniul
UPDATE

Dinamo, noi lovituri pe piața transferurilor: un fost jucător al FCSB și altul dorit de Gigi Becali. Anunțul lui Iuliu Mureșan: „Vor fi 7 transferuri, dar campania nu se oprește aici!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2021, 14:29

Update: Cătălin Carp, fost jucător la CFR Cluj și FCSB, va semna cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirko Ivanovski și Plamen Iliev vin din postura de jucători liberi de contract. Ivanovski a mai jucat în România la Astra și CFR Cluj. Ultima dată, Ivanovski a jucat în Ungaria la Diosgyor.

Plamen Iliev este și el obișnuit cu fotbalul românesc. Acesta a jucat la FC Botoșani și Astra Giurgiu. Plamen Iliev este și el liber de contract după ce s-a despărțit de Ludogoreț. Iliev a fost dorit în trecut de Gigi Becali.

Am reușit să deblocăm transferurile și să trecem la treabă. Concurența duce la lucruri bune, la progres. N-am mai vrut să aduc mulți jucători străini, ca înainte. Am vrut să aduc jucători români, pe care trecutul îi leagă de Dinamo. Au venit cu inima deschisă și vor să ajute aces club să ajungă pe locul pe care îl merită. 

Mai am doi jucători care au semnat și vin mâine-seară, atunci vor ajunge în București. Unul e Ivanovski, iar celălalt e portarul Plamen Iiev. Va mai veni un alt jucător care vine mâine. El e mijlocaș, poate juca și fundaș central, e un număr 8, un «box-to-box».

Reclamă

Așadar, vor fi 7 jucători transferați. Oricum, campania de transferuri nu se oprește aici, putem aduce jucători liberi de contract și începând luni. Mă simt «arestat» de 4 dinamoviști valoroși, sunt încântat că sunt flancat de jucători adevărați, de dinamoviști. Toți au avut o dorință mare de a ajuta clubul, n-au venit pentru salarii. Torje e bine pregătit, va prelua rolul de dirijor în teren.  S-a schimbat deja aerul la Săftica, vă spun eu„, a spus Iuliu Mureșan într-o conferință de presă.

Dinamo și-a prezentat astăzi primele 4 achiziții după ce i s-a ridicat interdicția de a face transferuri: Gabriel Torje, Cosmin Matei, Constantin Nica și Răzvan Popa.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a vrut și el pe Plamen Iliev

Pe vremea când antrenor la FCSB era Nicolae Dică, Becali a vrut să îl oia pe bulgar la FCSB. „Acum, nu că mă pricep eu la portari, Meme și Dică nu vor. Ce să fac? Dacă ei nu vor, dacă antrenorul nu vrea? (n.r.alt portar)”, spunea, în 2019, Gigi Becali.

Gabi Torje e gata să pună umărul la salvarea lui Dinamo

Dinamo a dat lovitura pe piața transferurilor și l-a convins pe Gabriel Torje să revină în Ștefan cel Mare. Dario Bonetti este cel care a pus mâna pe telefon și l-a chemat la echipă.

Ajuns la 31 de ani, Torje a recunoscut că nu mai este un jucător scump, dar spune că nici nu va juca gratis pentru Dinamo.

„Sunt liber de contract, am venit la București ca să vorbesc cu cei de la Dinamo. M-a sunat Dario Bonetti când s-au deblocat transferurile, a zis că va discuta cu cei din conducere și le va spune să mă contacteze.

Am venit la București, dimineață mă duc la antrenament, apoi o să vorbim și nu cred că va fi vreo problema și ne vom înțelege. Nu am vorbit de vreun euro cu cineva. Eu am venit, sunt aici, am vrut să fiu alături de Dinamo. E clar că nu o să joc gratis cât timp îmi va trebui benzină să ajung la Săftica, să mănânc, să am unde să stau, însă nu vreau luna de pe cer„, a declarat Gabriel Torje.

”Nu mai sunt așa scump. Acum mi-a scăzut și cota pe transfermarkt”, a glumit Torje, într – un interviu pentru AntenaSport, întrebat fiind dacă este un jucător scump. Ajuns la 31 de ani, Torje este cotat acum la 350.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
  • Dinamo, încă două lovituri pe piața transferurilor
  • Doi jucători ajung duminică la echipă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOtelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și