Dinamo, „îngropată” în datorii! Suma uriaşă pe care trebuie să o primească Ionuţ Negoiţă de la Pablo Cortacero

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 28.05.2021, 8:34

Dinamo, "îngropată" în datorii. Alb-roşiii s-au salvat de la retrogradare, dar problemele lor financiare sunt departe de a fi rezolvate. "Câinii" au de plătit sume uriaşe.

Dinamo, "îngropată" în datorii. Ionuţ Negoiţă nu a primit banii de la Pablo Cortacero

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Fanii din DDB încearcă să strângă 200.000 de euro pentru a nu pierde baza de la Săftica, dar şi fostul patron al lui Dinamo anunţă că are de primit o „avere”. Pablo Cortacero s-a făcut nevăzut, iar clubul din Ştefan cel Mare poate avea din nou de suferit.

Dinamo, „îngropată” în datorii. Ionuţ Negoiţă nu a primit banii de la Pablo Cortacero

Nu am primit absolut nimic din datorii. Era vorba despre vreo 800-900 de mii de euro”, a declarat Ionuţ Negoiţă pentru prosport.ro.

Fostul acţionar al lui Dinamo s-a convins în privinţa omului de afaceri spaniol. Totuşi, nu explică de unde a găsit Cortacero să achite 550.000 de euro la preluarea pachetului majoritar de acţiuni.

E o pistă falsă, nu e nicio clauză, clubul a fost preluat cât a fost preluat de către suporteri și restul de către Cortacero. Din păcate, e neserios. Asta e problema. A început bine și a continuat prost.

Când a venit cu echipa mare, cu Contra, cu Melero, am crezut că el e cunoscut pe acolo, că e un om credibil, cu toate cele, plus de pe aici cu Țălnar, cu Șerdean. A venit înconjurat de niște oameni de fotbal care păreau că sunt ce trebuie, că fac echipă bună, că e cunoscut omul, cu Melero că o să îl ajute. La momentul respectiv, lucrurile arătau foarte bine. După care, nu știu ce s-a întâmplat. Omul a virat banii înainte sa fie acționar, am mers pe încredere. A dat mai mult de jumătate de milion.

Suporterii, pe partea cealaltă, nu voiau să preia, să își asume toată povestea, ca urmare, din păcate, așa a fost să fie. Nu s-a întâmplat ceea ce doream”, a precizat Ionuț Negoiță.

Dinamo, „îngropată” în datorii! Mihai Eşanu, portarul „câinilor”, speră ca suporterii din DDB să scape de spanioli.

În privința acelor spanioli, a fost și este o situație urâtă. Nu prea pricep eu cum au reușit ei să preia Dinamo și ce planuri au avut, dar mă bucur că suporterii au reușit să preia frâiele, măcar temporar, și să țină Dinamo pe linia de plutire. Sper ca DDB și suporterii să scape de ei într-un fel sau altul”, a declarat Mihai Eşanu, în această săptămână.

AS. RO LIVE

Răzvan Stanca, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Dinamo nu mai are interdicţie la transferuri
Fotbal intern • 10:31
Iuliu Mureşan e convins că a dat marea lovitură la Dinamo: „A făcut două antrenamente cu noi. Se vede experienţa!”
Dario Bonetti, la Dinamo
Fotbal intern • 8:09
Dario Bonetti, pregătit să revină la Dinamo. Anunţul cu care l-a şocat pe Iuliu Mureşan. Când se întoarce în România
Mihai Iosif
Fotbal intern • 24 sept., 22:58
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Cum a reacţionat Mihai Iosif când a fost întrebat dacă va fi demis. „Din păcate, unii rapidişti se aşteaptă să murim”. Reacţia imediată a conducerii
Antena 1
A vrut să repare o canapea, dar a dat peste o scrisoare veche de 52 ani, scrisă de o elevă. Un detaliu l-a uluit: ”S-a adeverit”
Top citite
Emma Răducanu, apariţie de 120.000 de euro! Contract stelar pentru campioana de la US Open. Imagini de colecţie
1
Foto Emma Răducanu, apariţie de 120.000 de euro! Contract stelar pentru campioana de la US Open. Imagini de colecţie
Ultimele știri
10:31 Iuliu Mureşan e convins că a dat marea lovitură la Dinamo: „A făcut două antrenamente cu noi. Se vede experienţa!” 10:09 Foto„Îmi vei mulţumi mai târziu!” Emma Răducanu, sfătuită să îi ia antrenor pe Darren Cahill: „E omul potrivit” 9:49 „Bine că nu e vânător, că nu împuşca nimic! A trecut raţa pe lângă el!” Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la Rapid, după înfrângerea cu Voluntari 8:52 „Ar însemna să am un discurs de amator!” Avertismentul lui Edi Iordănescu înainte de FCSB – Academica Clinceni 8:24 Rapid – FC Voluntari 0-1 | „Am fost infatuaţi!” Daniel Niculae, dezamăgit de prestaţia echipei sale: „Nici dacă jucam două zile nu reuşeam să înscriem!” 8:09 Dario Bonetti, pregătit să revină la Dinamo. Anunţul cu care l-a şocat pe Iuliu Mureşan. Când se întoarce în România 24
sept.
23:54
Carlo Ancelotti, cuvinte uriaşe la adresa lui Benzema: „Trebuie să fie pe lista jucătorilor care se luptă pentru ‘Balonul de Aur’. Este ca un vin scump”
24
sept.
23:30
Vestea pe care Gigi Becali o aştepta de la Edi Iordănescu! Anunţul făcut de antrenor: „Avem nevoie de ei!” Cum se poate îmbogăţi patronul FCSB
24
sept.
22:58
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Cum a reacţionat Mihai Iosif când a fost întrebat dacă va fi demis. „Din păcate, unii rapidişti se aşteaptă să murim”. Reacţia imediată a conducerii
24
sept.
22:37
Rapid – FC Voluntari 0-1 | „A fost penibil!” Mihai Iosif a răbufnit după a treia înfrângere a Rapidului din acest sezon: „Nu sunt nici Guardiola, nici Mourinho”
Close