Închide meniul

Pablo Cortacero, persona non-grata la Dinamo! Mihai Eşanu: „Sper ca DDB să scape de el” Ce spune portarul „câinilor” despre şansele la titlu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 mai 2021, 18:11

Pablo Cortacero, persona non-grata la Dinamo! Mihai Eşanu: „Sper ca DDB să scape de el Ce spune portarul „câinilor despre şansele la titlu

Dinamo

Pablo Cortacero este conducătorul celor de la Dinamo

Pablo Cortacero, persona non-grata la Dinamo. Mihai Eşanu speră ca suporterii-acţionari din DDB să scape de spanioli în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero, persona non-grata la Dinamo: „A fost și este o situație urâtă”

Dinamoviştii au trecut prin momente complicate, însă au reuşit să salveze de la retrogradare. Eşanu a povestit clipele de coşmar prin care a trecut când echipa nu a reuşit să câştige timp de aproape 90 de zile. Portarul lui Dinamo speră ca fanii să scape de Cortacero.

„Am avut insomnii. Mă măcina situația. Era presiune foarte mare, mi-era frică să nu se întâmple lucruri rele. Noaptea ar trebui să fii liniștit, e greu să te ia somnul când orice ai face nu iese niciun rezultat bun.

În privința acelor spanioli, a fost și este o situație urâtă. Nu prea pricep eu cum au reușit ei să preia Dinamo și ce planuri au avut, dar mă bucur că suporterii au reușit să preia frâiele, măcar temporar, și să țină Dinamo pe linia de plutire. Sper ca DDB și suporterii să scape de ei într-un fel sau altul”, a declarat Mihai Eşanu pentru GSP.ro.

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Reent, Rufo Collado și Jose Bueno, oamenii lui Cortacero, s-au întors în România să preia din nou conducerea lui Dinamo. Spaniolii n-au avut însă bani să se cazeze la hotel şi au plătit 25 de euro pe o noapte de cazare la gazdă.

Reclamă
Citește și:

Mihai Eşanu rămâne cu picioarele pe pământ: „E imposibil să fim campioni”

Ultimul titlu a venit în Ştefan cel Mare în 2007, iar Eşanu este de părere că Dinamo are şanse infime în următorii ani să câştige campionatul, cel puţin până când problemele de la club vor fi rezolvate.

„Îmi doresc (n.r. să devin campion) dar depinde de prea mulți factori, mai ales administrativi. E greu de răspuns la întrebarea ta. Dacă s-ar pune lucrurile pe făgașul normal și ar fi totul cum ar trebui administrativ, nu ar suna atât de imposibil. În momentul de față, e imposibil!”, a mai spus portarul lui Dinamo pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamoviştii nu-l mai vor pe Pablo Cortacero
  • Ce spune Mihai Eşanu despre şansele la titlu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și