Închide meniul

Dinamo îşi pierde unul dintre căpitani! Fotbalistul a răbufnit: „Prea multe luni neplătite! Îți zic că-ți taie salariul, apoi nu-ți dau nici banii ăia”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iunie 2021, 17:08

Dinamo îşi pierde unul dintre căpitani! Fotbalistul a răbufnit: „Prea multe luni neplătite! Îți zic că-ți taie salariul, apoi nu-ți dau nici banii ăia

Jucătorii lui Dinamo înaintea unui meci din Liga 1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo îşi pierde unul dintre căpitani. Ante Plujic s-a săturat de situaţia dificilă şi nu are de gând să mai joace pentru clubul din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo îşi pierde unul dintre căpitani. Ante Puljic va pleca în această vară

„Câinii” au grave probleme financiare, iar fundaşul croat dă de înţeles că nu este singurul fotbalist care va pleca în această vară.

„Da, voi fi la reunire, pe 15 iunie, am contract. Apoi? Nu știu. Chiar nu știu! Sunt datorii către jucători, 2-3 luni, 6 luni la alții. Am ceva informații că se va discuta despre micșorarea salariilor, deja sunt foarte obosit de aceste negocieri. În ianuarie am acceptat ceva, nu doar eu, vreo 8-10 jucători, despre contracte, despre tăierea salariilor, dar tot sunt datorii. Nu știu, chiar nu știu dacă va fi cineva care să accepte noile condiții.

Suferim de prea multă vreme. Prea multe luni neplătite. Aștepți jumătate de an să-ți primești salariul, iei unul-două, puțin câte puțin, apoi iar urmează luni bune fără nimic. Doar Dumnezeu din cer știe care e situația la Dinamo, însă nu poți trăi într-o astfel de incertitudine în lumea reală! Nu știu dacă voi accepta să continuu, nu cred. Nu este o situație bună. Îți zic că-ți taie salariul, apoi nu-ți dau nici banii ăia”, a spus Puljic pentru GSP.ro.

Ante Puljic
Hepta
Citește și:

Dinamo, îngropată în datorii. A pierdut două procese la FIFA şi trebuie să facă repede rost de o sumă uriaşă

Măcinaţi de probleme financiare, alb-roşiii au primit veşti îngrozitoare de la forul internaţional. Borja Valle şi Rene Roman au câştigat, în primă instanţă, litigiile pe care le aveau cu clubul din Ştefan cel Mare şi trebuie să primească o „avere”.

Reclamă

Spaniolii trebuie să recupereze de la fosta lor echipă nu mai puţin de 420.000 de euro, anunţă gsp.ro. Cei doi jucători au „rupt” deja contractele cu Dinamo şi aşteaptă să primească banii pentru perioada în care au îmbrăcat tricoul grupării din Liga 1.

În momentul în care decizia devine definitivă, dinamoviştii ar avea la dispoziţie 45 de zile ca să achite datoriile. După 15 zile primesc interzis la transferuri, iar după alte 15 zile li se scad 6 puncte din clasament.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo îşi pierde unul dintre căpitani
  • Porblemele financiare le dau mari bătăi de cap „câinilor”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și