Închide meniul

Dinamo își poate încerca forțele cu echipa a doua a lui Real Madrid, antrenată de Raul. „Îmi place ideea, ar fi un eveniment!”. Când ar urma să se dispute amicalul de gală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2022, 17:26

Dinamo își poate încerca forțele cu echipa a doua a lui Real Madrid, antrenată de Raul. „Îmi place ideea, ar fi un eveniment!. Când ar urma să se dispute amicalul de gală

Dinamo

Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Duelul dintre Dinamo și Real Madrid Castilla ar putea avea loc în luna martie, anunță digisport.ro. Spaniolii sunt de acord cu această propunere. Așteaptă acum răspunsul final al oficialilor grupării din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo poate juca un amical cu Real Madrid Castilla

Reprezentanții programului DDB Spania au pus toate detaliile la punct. Ei ar urma să suporte toate costurile. Din banii lor ar fi plătit atât transportul, cât și cazarea jucătorilor și a staffului tehnic.

O sa discut cu antrenorii, rămâne de văzut dacă ar fi oportună această deplasare. Pe noi nu ne-ar costa nimic. Prioritar este campionatul, vom analiza propunerea. Mie îmi place ideea unui amical cu echipa a doua a lui Real Madrid, ar fi un eveniment”, a declarat Iuliu Mureșan pentru sursa citată anterior.

Dacă șefii lui Dinamo își dau acordul, se va stabili data amicalului. Acesta ar urma să se dispute în pauza competițională. „Câinii” și-au încercat forțele și cu Barcelona. În 2002, cedau cu 0-2 pe Arena Națională, într-un meci în care Lionel Messi și Afellay înscriau pentru catalani.

Citește și:

Real Madrid Castilla joacă în liga a 3-a din Spania. Este antrenată de fostul căpitan al liderului din La Liga, Raul Gonzalez, cel care a câștigat 6 titluri și trei trofee UEFA Champions League în tricoul blanco.

Reclamă

Dinamo trece prin cel mai dificil moment din istorie. A pierdut ultimele patru meciuri din campionat și a ajuns la 17 înfrângeri stagionale. Are 12 puncte după 23 de etape și are cu un punct mai mult decât ultima clasată din Liga 1. Academica Clinceni are o restanță de disputat și îi poate depăși pe alb-roșii.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și