Închide meniul

PSG – Nice 0-0 (5-6 d.l.d). Lionel Messi și Kylian Mbappe, eliminați din „optimile” Cupei Franței. Un nou obiectiv ratat de starurile lui Pochettino!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2022, 8:22

PSG – Nice 0-0 (5-6 d.l.d). Lionel Messi și Kylian Mbappe, eliminați din „optimile Cupei Franței. Un nou obiectiv ratat de starurile lui Pochettino!

Lionel Messi a trăit o nouă dezamăgire la PSG. Echipa lui, eliminată de Nice din optimile de finală ale Cupei Franței

Profimediaimages

A fost 0-0 după 90 de minute și s-a trecut direct la penalty-uri. De la punctul cu var au marcat și Lionel Messi, Draxler, Verratti și Bernat. Din păcate pentru PSG, Paredes și Simons au ratat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG, eliminată de Nice din Cupa Franței

Icardi a avut un meci de coșmar. În cele 64 de minute în care a rezistat pe teren nu a reușit niciun șut sau dribling, a oferit numai 2 pase corecte din 3 și a atins de șase ori balonul. A fost înlocuit cu Mbappe, care a reușit să înscrie de la 11 metri.

(Reporter: De ce a început meciul pe bancă Kylian Mbappe?) A simțit un disconfort în ultimele zile, așa că sfatul primit de la medici a fost să nu îl titularizez. Putea juca numai 30-35 de mnute și asta a făcut.

Eu cred că am fost mai buni decât Nice. Am produs mai mult fotbal decât ei, așa că am fi meritat mai mult. Am ratat multe șanse de a înscrie. Sezonul trecut am câștigat cu Montpellier la lovituri de departajare, acum nu am putut„, a declarat Mauricio Pochettino, citat de lequipe.fr.

Reclamă

Antrenorul lui PSG a fost întrebat și despre problemele cu care se confruntă în ofensivă. Jurnaliștii de la L’Equipe i-au dat nota 2 doi Mauro Icardi.

Citește și:

Este ceva ce încercăm să ne îmbunătățim de foarte mult timp. Nu este vorba despre schimbarea liniilor, ci despre găsirea spațiilor, cum să ajungi cu mingea în atac, să găsești cele mai bune poziții. Împotriva unei echipe în sistem 4-4-2, care nu îți lasă spații, noi nu am avut continuitate„, a mai spus Pochettino.

PSG rămâne în cursă pentru câștigarea titlului. Are un avans considerabil față de principala urmăritoare, Nice. 11 puncte au în plus starurile de la PSG, care se pregătesc pentru „dubla” de foc din UEFA Champions League. O vor întâlni pe cea mai titrată echipă din competiție, Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și