Închide meniul

Dinamo mută din nou! Fundașul cu peste 100 de meciuri în Olanda care vine în Ștefan cel Mare. Se negociază și cu un fost "câine"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2021, 10:15

Dinamo mută din nou! Fundașul cu peste 100 de meciuri în Olanda care vine în Ștefan cel Mare. Se negociază și cu un fost "câine"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Primul transfer al lui Dusan Uhrin de la revenirea la Dinamo

Khalid Karami ar veni liber de contract. Ultima dată a jucat pentru Excelsior. Transferul său în Ștefan cel Mare este o chestiune de timp, scrie Pro Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, aproape de primul transfer de la revenirea lui Dusan Uhrin

Karami este un fundaș polivalent. El este de meserie apărător dreapta, dar se descurcă excelent și în banda stângă, cât și în centru. 

Născut în Olanda din părinți marocani, Karami a jucat toată cariera în Țările de Jos. Printre alte echipe din CV-ul său se numără Vitesse, Sparta Rotterdam sau NAC Breda. 

Khalid Karami este cotat acum la 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În 2017, acesta valora 1 milion de euro! 

Dinamo vrea să repatrieze un fost "câine"

Nu doar Khalid Karami se află în negocieri avansate cu Dinamo. "Câini" sunt aproape să-l repatrieze pe Constantin Nica, potrivit sursei citate.  

Reclamă

Nica se află acum în probe. El s-a antrenat alături de dinamoviști în precedentele două săptămâni, iar Dusan Uhrin pare că a luat o decizie asupra lui. 

Uhrin le-ar fi cerut oficialilor echipei să-i ofere un contract lui Constantin Nica. Antrenorul ceh nu mai vrea să-l folosească pe Deian Sorescu pe postul de fundaș dreapta. 

Până la finalizarea transferurilor, Dinamo joacă marți în a doua etapă din play-out, împotriva celor de la UTA Arad. Partida poate fi urmărita în format LIVE TEXT pe AS.ro. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jucătorul a impresionat în Olanda
  • Dinamo negociază și cu un fost "câine"

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și