Închide meniul

„Dinamo nu își permite luxul unui amical cu Real Madrid!” Iuliu Mureșan, replică dură pentru DDB Spania. „Noi avem alte priorități!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 februarie 2022, 17:51

„Dinamo nu își permite luxul unui amical cu Real Madrid! Iuliu Mureșan, replică dură pentru DDB Spania. „Noi avem alte priorități!

Iuliu Mureșan, replică dură pentru Dragoș Sterpu

Captură as.ro

„Clubul Dinamo nu a luat legătura cu Real Madrid și, nici invers, Real Madrid cu Dinamo. Legătura a luat-o Dragoș Sterpu, care zice că e șef DDB Spania, dacă așa o fi. Nimeni nu i-a solicitat-o și noi nu am făcut vreo cerere de amical. Decizia pe care am luat-o și am prezentat-o nu este consecința deciziei unei singure persoane, am discutat și cu staff-ul tehnic, și cu firma de insolvență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan, replică dură pentru fanii lui Dinamo care l-au contestat

Eu i-am răspuns și lui Dragoș Sterpu că, discutând cu toți factorii de decizie de la Dinamo, am găsit neoportună o astfel de deplasare. Dacă eram undeva la mijlocul clasamentului sau să fi fost lipsiți de griji, atunci ne-am fi permis luxul deplasării. Fiindcă luxul e dat de timp, noi având problemele bine cunoscute în clasament, unde trebuie să fim concentrați doar pe salvare.

Am vorbit și cu antrenorii, și cu alții care contează în club, am ajuns la concluzia că acest amical nu este prioritatea lui Dinamo, ci lupta pentru salvarea de la retrogradare. Nu pricep de ce se face atât de mare tapaj pe această situație, noi avem alte priorități la club!

În rest, fiecare poate spune orice despre mine, nu intru în polemică nici cu Sterpu, nici cu alt suporter de la Dinamo, îi respect pe toți. Una e un amical la Săftica sau în București, alta să mergem în deplasare în Spania 2-3 zile. Chiar dacă ni s-a transmis că ne sunt plătite toate costurile. Nu asta era problema, dar nu era momentul pentru un asemenea eveniment. Trebuie să gestionăm presiunea asta, nu să ne relaxăm în deplasări! Ca apoi să avem alte presiuni suplimentare. Discuția nu am respins-o, inițial, dar nu era nimerit din niciun punct de vedere. Poate că am deranjat, dar când iei decizii de genul ăsta, deranjezi”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit gsp.ro.

Iuliu Mureșan, făcut praf de un membru DDB

Dragoș Sterpu îl acuză pe Iuliu Mureșan că din cauza lui a picat amicalul cu Real Madrid B. Reprezentantul DDB Spania îl face mincinos pe Iuliu Mureșan.

Reclamă

Am o mare problemă. Am înțeles că cei de la Dinamo au declinat oferta făcută de Real Madrid. Pe noi ne-au pus într-o situație delicată. Dinamo ne-a cerut dovezi că avem charter, cazare. Deși domnul Mureșan cunoștea de cinci săptămâni faptul că discutăm despre amical, el a spus că nu mai vrea. 

Eu sper că domnul Mureșan va ieși public și va explica ce s-a întâmplat. De cinci săptămâni ne spune: «Da, da, da», iar acum spune nu. Prima persoană întrebată a fost domnul Zăvăleanu, care m-a trimis la Iuliu Mureșan, iar ulterior la Flavius Stoican. Toată lumea era de acord. Până acum patru zile, discutam deja despre meniul jucătorilor la hotel. Acum, îmi spun că nu vin, că vor să joace amicalul în vară.

Mi-e jenă! Am crezut în cuvântul unui mincinos, dar nu pot să spun mai multe. Astăzi, Dinamo nu mai poate să se urce într-un avion din cauza datoriilor, eu le ofeream această posibilitate. Domnul Mureșan trebuie să dea explicații. Are o mare problemă. Nu vreau să cred că e sabotorul lui Dinamo, deși tot ceea ce face duce la acest lucru. Știți că Dinamo azi nu mai poate să se urce în niciun avion pentru că trebuie să-și plătească datoriile? Cineva le oferea lucrul ăsta. O să vă redau o frază: „Nu plimbăm Dinamo de măscărici prin Europa”, a spus Dragoș Sterpu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo trece prin cel mai dificil moment din istorie. A pierdut ultimele patru meciuri din campionat și a ajuns la 17 înfrângeri stagionale. Are 12 puncte după 23 de etape și are cu un punct mai mult decât ultima clasată din Liga 1. Academica Clinceni are o restanță de disputat și îi poate depăși pe alb-roșii.

Recomandări
  • Iuliu Mureșan, replică dură pentru Dragoș Sterpu
  • Dinamo a refuzat un amical cu Real Madrid Castilla

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și