Închide meniul

„Am crezut în cuvântul unui mincinos!” Iuliu Mureșan a fost acuzat în direct la TV, după ce amicalul cu echipa a doua de la Real Madrid a picat: „Mi-e jenă”

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 17:05 / Actualizat: 30 martie 2023, 18:27

Reclamă
„Am crezut în cuvântul unui mincinos! Iuliu Mureșan a fost acuzat în direct la TV, după ce amicalul cu echipa a doua de la Real Madrid a picat: „Mi-e jenă

Iuliu Mureșan, făcut praf de un menbru DDB

Hepta

Dragoș Sterpu l-a acuzat în direct la TV pe Iuliu Mureșan că din cauza lui a picat amicalul cu Real Madrid B. Reprezentantul DDB Spania îl face mincinos pe Iuliu Mureșan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

SUn nou scandal a izbucnit la Dinamo, după ce amicalul cu echipa a doua a celor de la Real Madrid a picat. Dragoș Șterpu, președintele DDB Spania, a lansat un atac devastator la adresa lui Iuliu Mureșan.

Iuliu Mureșan, acuzat în direct la TV că a ratat amicalul cu echipa a doua a lui Real Madrid

Am o mare problemă. Am înțeles că cei de la Dinamo au declinat oferta făcută de Real Madrid. Pe noi ne-au pus într-o situație delicată. Dinamo ne-a cerut dovezi că avem charter, cazare. Deși domnul Mureșan cunoștea de cinci săptămâni faptul că discutăm despre amical, el a spus că nu mai vrea. 

Eu sper că domnul Mureșan va ieși public și va explica ce s-a întâmplat. De cinci săptămâni ne spune: «Da, da, da», iar acum spune nu. Prima persoană întrebată a fost domnul Zăvăleanu, care m-a trimis la Iuliu Mureșan, iar ulterior la Flavius Stoican. Toată lumea era de acord. Până acum patru zile, discutam deja despre meniul jucătorilor la hotel. Acum, îmi spun că nu vin, că vor să joace amicalul în vară.

Mi-e jenă! Am crezut în cuvântul unui mincinos, dar nu pot să spun mai multe. Astăzi, Dinamo nu mai poate să se urce într-un avion din cauza datoriilor, eu le ofeream această posibilitate. Domnul Mureșan trebuie să dea explicații. Are o mare problemă. Nu vreau să cred că e sabotorul lui Dinamo, deși tot ceea ce face duce la acest lucru. Știți că Dinamo azi nu mai poate să se urce în niciun avion pentru că trebuie să-și plătească datoriile? Cineva le oferea lucrul ăsta. O să vă redau o frază: „Nu plimbăm Dinamo de măscărici prin Europa”, a spus Dragoș Sterpu la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Culisele amicalului Dinamo – Real Madrid Castilla

Amicalul dintre Dinamo și Real Madrid Castilla a fost pus la cale de suporterii din DDB Spania. Liderul fanilor dinamoviști de pe tărâm iberic, Dragoș Sterpu, a primit un email oficial în acest sens de la Emilio Butragueno, unul dintre președinții lui Real Madrid, scrie playsport.ro.

„În urma conversației noastre telefonice, îți confirm că avem nevoie de o scrisoare oficială din partea clublui Dinamo București prin care să ne solicite să joace o partidă de pregătire cu Real Madrid Castilla, în 23 Martie, la baza noastră de la Ciudad Real Madrid. Desigur, poți să-mi trimiți această scrisoare pe adresa mea de mail”, este mesajul transmis de Butragueno, prin email, lui Dragoș Sterpu.

Dinamo, în situație critică

„Câinii” și-au încercat forțele și cu Barcelona. În 2012, cedau cu 0-2 pe Arena Națională, într-un meci în care Lionel Messi și Afellay înscriau pentru catalani.

Reclamă

Real Madrid Castilla joacă în liga a 3-a din Spania. Este antrenată de fostul căpitan al liderului din La Liga, Raul Gonzalez, cel care a câștigat 6 titluri și trei trofee UEFA Champions League în tricoul blanco.

Dinamo trece prin cel mai dificil moment din istorie. A pierdut ultimele patru meciuri din campionat și a ajuns la 17 înfrângeri stagionale. Are 12 puncte după 23 de etape și are cu un punct mai mult decât ultima clasată din Liga 1. Academica Clinceni are o restanță de disputat și îi poate depăși pe alb-roșii.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:04

Marian Iancu, previziune devastatoare pentru Dan Şucu: „Nu ştiu dacă trece de locul 5! Totul se decontează la el!”

14:30

LIVE VIDEOBernadette Szocs – Mima Ito este acum în AntenaPLAY. Duel pentru semifinalele WTT Star Contender Bangkok 2024

14:25

Olanda – Turcia LIVE TEXT, ora 22:00. „Portocala Mecanică” a eliminat România şi atacă semifinalele EURO 2024. Echipele probabile

13:50

Mihai Stoica a auzit ce planuri are Gigi Becali cu noul star de la FCSB şi a reacţionat: „Niciodată! Nu se pune problema!”

13:48

Mesajul incredibil pe care Ronald Koeman i l-a dat lui Giovanni Becali, după ce Olanda a eliminat România de la EURO 2024

13:07

Anglia – Elveţia LIVE TEXT, ora 19:00. Bellingham şi Kane luptă pentru semifinale la EURO 2024. Echipele probabile

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024
Citește și