Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dinamo nu mai are nicio şansă! Un patron din Liga I le întoarce spatele câinilor. Nu vrea să investească în Ştefan cel Mare: „E complicat”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 septembrie 2021, 17:56

Reclamă
Dinamo nu mai are nicio şansă! Un patron din Liga I le întoarce spatele câinilor. Nu vrea să investească în Ştefan cel Mare: „E complicat

DDB, mesaj înainte de Rapid - Dinamo

Hepta

Dinamo a intrat în insolvenţă pentru a scăpa de datoriile istorice pe care le are, dar continuă să nu fie atractivă pentru oamenii cu bani. Valeriu Iftime de la FC Botoşani nici nu se gândeşte să investească în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, refuzată de Valeriu Iftime

Problemele de la Dinamo sunt mult prea complicate pentru Valeriu Iftime. „N-am construcţie pentru aşa ceva. N-am nicio chimie cu tipul ăsta de activitate, deşi cred că dacă aş fi forţat şi aş fi lăsat la cât ştiu eu acum. Sunt metode extraordinare, pentru că Dinamo este senzaţional ca şi club cu aport, cu iubire, cu număr de fani. 

Cred că-s prea multe lucruri pe care nu le ştiu eu acum. Dinamo ca să facă un lucru bun are nevoie de un buget de 7, de 10 milioane ca să stea în play-off, să se gândească la titlu. Dar mai are încă zeci de milioane de datorii din urmă. E complicat, iar cineva să dea bani pe greşeli istorice va veni foarte greu”, a spus Valeriu Iftime la AS.RO LIVE.

Iftime vrea să o bată pe Dinamo

Mai mult, Valeriu Iftime îşi doreşte o victorie în faţa lui Dinamo în această etapă. Meciul e duminică seara, în Ştefan cel Mare, de la ora 19.00. „Bucuria s-a terminat, grijile încep. Avem o situaţie dificilă ca şi motivaţie pentru ca atunci când baţi CFR iar Dinamo ia bătaia aceea nesperată, poate să apara la noi o satisfacţie şi o împlinire şi o disperare la ei.

Botoşaniul propune fotbal şi ştiţi cum e. Dacă joci bine, teoretic vei câştiga. Dacă o faci prost, câştigi o dată. Marius Croitoru propune şi antrenează fotbal. Am câţiva fotbalişti care sunt la nivelul de sus al Ligii 1, aşa că ar trebui să câştigăm”, a mai spus Valeriu Iftime, şeful celor de la FC Botoşani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și