Închide meniul

Dinamo, prima reacţie oficială după ce Magaye Gueye a fost prins drogat cu cocaină: "Vor fi consecințe foarte grave!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2021, 16:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Dinamo, prima reacţie oficială după ce Magaye Gueye a fost prins drogat cu cocaină: "Vor fi consecințe foarte grave!"

profimediaimages.ro

Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină

Oficialul grupării din Ştefan cel Mare anunţă că dinamovistul va avea de dat explicaţii, iar repercusiunile pentru acesta vor fi grave. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Mario Nicolae asigură că Dinamo nu va avea de suferit din cauza scandalului în care este implicat Magaye Gueye. 

"De parcă n-aveam suficiente probleme… Nu ne e frică, nu riscă nimic clubul. Noi ne-am luat toate măsurile, nu a lipsit de la antrenamente, nu a avut probleme în ultimele luni. Dacă cei de la anti-doping au descoperit acest lucru, este foarte grav. După cazul de la Giurgiu, este un caz și la noi… Este foarte grav, și cu cocaină…. Nu e normal așa ceva. Clubul va lua atitudine și în zilele următoare o să aflați mai multe detalii despre acest lucru. Va dați seama că ne afectează și imaginea.

Mario Nicolae: ''Vor fi consecințe foarte grave''

Un astfel de rezultat… Suntem bulversați, nu ne așteptăm la așa ceva. Acum să stăm să ne ocupăm și de astfel de cazuri, după tot ce s-a întâmplat. Încercăm să atragem oameni de bună credință lângă noi. Chiar dacă am primit mesaje de susținere, n-ai cum să stai liniștit și să nu te gândești cum te poate afecta un asemenea episod.

Trebuie să aflăm și noi când a consumat, ce s-a întâmplat. Vrem să ne spună și nouă, să meargă la ANAD, o să fie chemat acolo oficial. E responsabilitatea jucătorului, clubul Dinamo n-are nimic de-a face cu așa ceva. Sunt deciziile lui, trebuie să-și asume. Din partea clubului Dinamo vor fi consecințe foarte grave, nu vom tolera niciun moment așa ceva. Trebuie să fie un semnal de alarmă, tinerii trebuie să învețe din acest lucru, toți avem de învățat din această experiență", a declarat Mario Nicolae pentru sport.ro.

Reclamă

Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină

Magaye Gueye de la Dinamo a fost prins dopat. Atacantul dinamovist a consumat cocaină, scrie GSP. ANAD a trimis deja înștiințări către Dinamo, LPF, FRF și COSR.

Dinamovistul se află pentru a doua oară în mijlocul unui scandal, după ce la începutul anului apărea într-un clip, în jacuzzi, alături de două femei, şi o înjura pe Dinamo.

"Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în …. de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt c…e mele, ai văzut? Îmi bag ….! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?", transmitea senegalezul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo, reacţie oficială după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină
  • Senegalezul, în mijlocul unui nou scandal

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și