Închide meniul

Dinamo – Rapid 1-1 | „N-au fost cântăriți niciodată!” Mircea Rednic, dezvăluiri halucinante. „Câinii”, ca în ligile de amatori. „Au avut și 7 kg în plus!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2021, 23:33

Dinamo – Rapid 1-1 | „N-au fost cântăriți niciodată! Mircea Rednic, dezvăluiri halucinante. „Câinii, ca în ligile de amatori. „Au avut și 7 kg în plus!

Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Steliano Filip

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mircea Rednic a dezvăluit că sunt jucători la Dinamo care au avut chiar și 7 kilograme în plus.  „Puriul” încearcă să-i pună la punct din punc de vedere fizic pe dinamoviști. Totodată, s-a plâns că echipa lui încasează doar super-goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Rapid 1-1 | Reacția lui Mircea Rednic

„N-am cum să-i cert pe băieții ăștia. Băieții ăștia fac eforturi mari, ținând cont cum s-au antrenat și cum au fost antrenați. Testele fizice sunt foarte slabe, au avut și 2, și 7kg în plus. Nu e vina lor. Nu că am venit eu și am schimbat, dar băieții fac eforturi. Ce să le reproșezi? Păcat că luăm goluri… nu mai vorbesc ce goluri luăm. La Mediaș n-o să mai dea ăla (n.r – Ronaldo Deaconu) până la sfârșitul anului cum a dat. N-am gestionat ultimele minute nici la UTA, nici aici. Dar chiar îi felicit, ați văzut ce atitudine au avut. Eu zic că nu meritam să pierdem puncte azi.

 Ai noștri, jumătate dintre ei, au venit acum o lună. Nu mai jucaseră de 3-4 luni și e greu, dar eu vreau să-i felicit pentru atitudinea avută și cum s-au comportat în meciul ăla. Puteam să dăm și al doilea gol, am avut situații. Ăsta, Carnat, dă și el un gol pe an… a dat un super gol, a avut o execuție extraordinară.

Jucătorii se antrenează foarte bine, iar antrenamentele nu sunt tari. Poate pentru ce s-a făcut până acum, dar nu e nici la jumătate din intensitatea care a fost la Viitorul. Nu s-a făcut niciun test fizic, n-au fost cântăriți niciodată, n-au făcut un antrenament de forță. Nu vreau să critic ce a fost, că așa a fost situația, alegerea făcută, dar băieții fac eforturi mari. Azi s-au prezentat foarte bine. E al doilea meci în care meritam să câștigăm, a spus Mircea Rednic, după Dinamo – Rapid 1-1. 

Dinamo – Rapid 1-1

Dinamo a început tare meciul cu Rapid și a fost aproape de deschiderea scorului în două rânduri, după ce Dragoș Grigore a pasat la adversar de fiecare dată.

Dinamo a ieșit hotărâtă și în repriza a doua. Torje, căruia Mircea Rednic i-a încredințat banderola de căpitan, a prins un șut spectaculos, din prima, după o pasă a lui Deian Sorescu. Mingea s-a dus pe colțul scurt, aproape de vinclu, lăsându-l fără speranță pe Horatiu Moldovan.

Reclamă

Rapid nu a reușit să pună probleme, dar echipa lui Iosif a găsit resurse ca să plece neînvinsă din Ștefan cel Mare. În prelungirile meciului, Nicolae Carnat a luat la țintă vinclul porții lui Plamen Iliev, cu o execuție fabuloasă din afara careului.

S-a terminat 1-1, iar Dinamo rămâne fără victorie în ultimele 10 etape din Liga 1. De cealaltă parte, Rapid este în continuare pe loc de play-off, cu 22 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și