Închide meniul

Dinamo s-a înțeles cu un jucător de la Gaz Metan Mediaș chiar înaintea meciului direct. Flavius Stoican primește întăriri în defensivă! Lovitură importantă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2022, 12:29

Dinamo s-a înțeles cu un jucător de la Gaz Metan Mediaș chiar înaintea meciului direct. Flavius Stoican primește întăriri în defensivă! Lovitură importantă

Gabriel Moura o lasă pe Gaz Metan și va semna cu Dinamo

Hepta

Brazilianul va fi cel de-al 13-lea transfer efectuat de Dinamo în această perioadă de mercato, anunță fanatik.ro. Chiar dacă Iuliu Mureșan a anunțat că l-a dat afară pe Mircea Rednic pentru că și-a dorit să schimbe din temelii lotul, se pare că aceeași tactică a fost abordată și de noul antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Moura pleacă de la Gaz Metan Mediaș și va semna cu Dinamo

Dinamoviștii încearcă să profite de problemele financiare cu care se confruntă gruparea din Mediaș și dau lovitura în ultima zi de mercato. I-au găsit înlocuitor pentru postul de fundaș dreapta lui Marius Tomozei, cel care nu va mai putea evolua în această ediție de campionat.

Gabriel Moura a fost jucător de bază la Gaz Metan și a evoluat în 26 de partide din acest sezon. Jucătorul de 33 de ani a mai evoluat la Dinamo timp de șase luni, în perioada iulie 2019 – ianuarie 2020. Mai avea contract cu medieșenii până în vară, dar va veni liber de contract.

Citește și:

Fundașul sud-american își strigase disperarea după ultimul meci al Gazului, eșecul înregistrat la ultima fază cu CFR Cluj.

Gabriel Moura: „Sper ca cineva să ne salveze”

Vă mulțumesc pentru felicitări, da, am ajus la 100 de meciuri. Acesta e fotbalul și, având în vedere situația prin care trecem, e dificil să mai ai cuvinte, să mai spui ceva acum. Vreau doar să spun că sunt mândru de toți, avem caracter în toată acestă situație. Ce pot să spun mai mult? Nu mai am cuvinte.

Reclamă

Poate fi vina mea, dar am întors rezultatul, am mai avut șanse să înscriem, acesta e fotbalul. Am luat gol în ultimul minut, ce putem să facem? E multă presiune de 5 luni, nu e ușor, avem familii, dar eu sunt mândru de ce am făcut până acum.

Nu știu de ce mai stau, încerc să ajut echipa, dar în zilele următoare chiar nu știm ce vom face, ce va fi la club, pur și simplu nu știm. Sper ca cineva să ne salveze, știu că e dificil, dar nu știm ce facem mâine„, a răbufnit Gabriel de Moura.

Pe penultimul loc în clasament, Dinamo are duel cu Gaz Metan Mediaș vineri, de la ora 19:55. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gabriel Moura va fi noul jucător al lui Dinamo
  • Vezi Miercuri iRoast de la 20.30 și Premiera Stand-Up Revolution de la 21.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și