Închide meniul

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2 | ”Avem familii, sper ca cineva să ne salveze!” Gabriel de Moura, în pragul disperării: ”Nu știu de ce mai stau!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 februarie 2022, 22:58

Reclamă
Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2 | ”Avem familii, sper ca cineva să ne salveze!” Gabriel de Moura, în pragul disperării: ”Nu știu de ce mai stau!”

Gabriel de Moura, în pragul disperării după Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2

Profimedia

Gabriel de Moura, în pragul disperării după Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2

„Vă mulțumesc pentru felicitări, da, am ajus la 100 de meciuri. Acesta e fotbalul și, având în vedere situația prin care trecem, e dificil să mai ai cuvinte, să mai spui ceva acum. Vreau doar să spun că sunt mândru de toți, avem caracter în toată acestă situație. Ce pot să spun mai mult? Nu mai am cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poate fi vina mea, dar am întors rezultatul, am mai avut șanse să înscriem, acesta e fotbalul. Am luat gol în ultimul minut, ce putem să facem? E multă presiune de 5 luni, nu e ușor, avem familii, dar eu sunt mândru de ce am făcut până acum.

Nu știu de ce mai stau, încerc să ajut echipa, dar în zilele următoare chiar nu știm ce vom face, ce va fi la club, pur și simplu nu știm. Sper ca cineva să ne salveze, știu că e dificil, dar nu știm ce facem mâine, a răbufnit Gabriel de Moura.

Ioan Filip, strigăt de disperare: ”Jucăm pe burta goală! FRF să facă ceva pentru că nu se mai poate așa!”

Ioan Filip a avut un strigăt de disperare după Gaz Metan – CFR Cluj 1-2. Fotbaliștii grupării din Mediaș sunt neplătiți de luni bune, iar mijlocașul anunță că toți jucătorii echipei au de gând să plece.

”Suntem într-o situație foarte grea. Nu știu dacă o vor mai rămâne jucătorii la echipa. Nu poți să rămâi undeva 9 luni fără bani. Am crezut, am avut încredere, dar nu se mai poate. Ori plecăm luni, toată lumea, ori… Toată lumea vrea să plece! 

Reclamă
Reclamă 4

Dacă nu mai ai viitor, nu mai ai de ce să rămâi. Toți ne gândim la viitor. Federația trebuie să facă ceva. Trebuie să avem garanții. Jucăm pe burtă goală. Să te bați de la egal de la egal cu campioană, înseamnă că avem caracter. Nici Mister nu știe foarte bine”, a răbufnit Ioan Filip la finalul meciului.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:10

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și