Închide meniul

”Dinamo se vinde mâine!” Anunțul făcut în direct la TV. ”E o presiune imensă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 mai 2020, 19:37

”Dinamo se vinde mâine!” Anunțul făcut în direct la TV. ”E o presiune imensă”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ionuț Negoiță vinde Dinamo

“Cred că se vinde mâine Dinamo. Cred că s-a ajuns la un consens. Iar Negoiță e scârbit, cred că îl dă, să scape. E o presiune imensă! Dinamo era luată până acum, dar tuturor le-a fost frică de presiunea performanței, nu neapărat a galeriei. Dacă ești la Dinamo, trebuie să fii pe locurile 1-2, obligatoriu. Are nume, au avut o performanță extraordinară, au avut mari antrenori, jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Păi vii tu și iei echipa pentru locul 4? Eu le-am spus <Aveți bani să cumpărăm jucători?>. Cinci ani de acum înainte ar trebui câte 5 milioane de euro. Cu banii din drepturile TV și de la sponsori s-ar strânge 8-9 milioane. Măcar în primii doi ani trebuie 5 milioane de euro pentru a lua jucători, apoi se pot bate la titlu. Dacă nu ai cel puțin 5 milioane pe an, nu te duce la Dinamo, că te mănâncă galeria“, a spus Dumitru Dragomir, citat de Realitatea Sportivă. 

Ionuț Negoiță îl contrazice pe Dumitru Dragomir

Totuși, Ionuț Negoiță susține că nu a ajuns încă la un acord cu spaniolii cu care negociază în ultima perioadă. Asta chiar dacă Ioan Andone a anunțat că ibericii garantează cu suma de 10 milioane de euro. 

"Ioan Andone să își asume și să garanteze personal că oamenii sunt de încredere și nu e nicio problemă. Facem vânzarea. Am văzut că este destul de vocal în ultima vreme. Problema cea mai mare e că vorbește pe lângă subiect! El nu e un om sărac, face blocuri și are vilă la Marbella. Poate să facă un act oficial prin care să spună «Eu garantez cu bunurile astea pentru oamenii respectivi».

În contract ei au pus că dau banii în 60 de zile. Eu am cerut să facă dovada în 5 zile. Acum spun 30 de zile. Să arate măcar că au 500.000 de euro și semnăm actele fiindcă poate garanta Andone pentru ei. Să spună că garantează el. Dacă acești parteneri de dialog joacă la cacealma?", a spus Negoiță. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și