Închide meniul

Dinamo speră din nou la salvare, dar nu scapă de problemele cu banii! Suma uriașă datorată de "câini": "Rata este urgentă!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 mai 2021, 16:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Dinamo speră din nou la salvare, dar nu scapă de problemele cu banii! Suma uriașă datorată de "câini": "Rata este urgentă!"

Hepta

Dinamo, noi probleme financiare

Totul a fost dezvăluit de Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo. "Câinii" au doar o săptămână la dispoziție să scape de datorie, altfel riscă să piardă baza de pregătire de la Săftica. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, noi probleme cu banii

Suporterii din DDB vor fi cei care vor cotiza pentru acoperirea datoriei. Cu toate acestea, Eftimescu așteaptă și o "surpriză", anume un investitor care să salveze clubul. 

"E vorba de o sumă de aproximativ 200.000 de euro. Rata ANAF pentru baza de la Săftica este cea mai urgentă și trebuie achitată lunar până la data de 15. Deocamdată, suporterii sunt singurii care ne pot ajuta, dar așteptăm surprize! Suporterii încearcă și ei să cumpere bilete, dar nu numai asta. Așteptăm niște surprize, din alte părți. Sperăm să fie o surpriză plăcută”, a spus Eftimescu pentru Fanatik.

Suma de 200.000 de euro include salariile pe o lună ale jucătorilor și angajaților, dar și rata către ANAF. Rata lunară către ANAF este de 260.000 de lei. 

Dinamo riscă să fie depunctată

Nu este singura lovitură primită de Dinamo în această săptămână. "Câinii" riscă să fie depunctați de TAS, decizie care ar putea fi decisivă în lupta pentru evitarea retrogradării.

Reclamă

Primul englez din istoria lui Dinamo, Jordan Mustoe, îi acuză pe şefii clubului că i-au falsificat semnătura atunci când i-a fost reziliat contractul. Fotbalistul transferat în iarna lui 2019 a făcut plângere la TAS, iar o decizie este aşteptată până la finalul lunii.

Dinamo, trei victorii la rând

Dinamo a câştigat ultimele trei meciuri din play-out şi s-a îndepărtat pentru moment de zona periculoasă din clasament. Echipa pregătită de Dusan Uhrin are 24 de puncte, cu patru etape rămase de jucat. "Câinii" sunt pe locul 5, la doar 4 puncte de prima poziţie care duce direct în liga secundă, ocupată acum de Hermannstadt.

Dinamo și Hermannstadt au meci direct în etapa a 7-a din play-out. Partida este programată sâmbătă de la 21:15 și poate fi urmărită în format LIVE SCORE pe AS.ro. 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și