Închide meniul

„Dinamo trebuie să rămână în Liga 1!” Răzvan Lucescu pariază toți banii pe Mircea Rednic. „Are o mare experiență”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 octombrie 2021, 18:54

„Dinamo trebuie să rămână în Liga 1! Răzvan Lucescu pariază toți banii pe Mircea Rednic. „Are o mare experiență

Răzvan Lucescu, despre Mirel Rădoi

Profimediaimages

Răzvan Lucescu crede că experiența lui Mircea Rednic, care este la al cincilea mandat pe banca lui Dinamo, își va spune în cele din urmă cuvântul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu Jr. a făcut apel ca dinamoviștii să strângă rândurile, așa cum au făcut-o cu rapidiștii când au trecut printr-o criză similară.

Răzvan Lucescu: „Dinamo trebuie să rămână în Liga 1”

„În România este deja o pasiune să te joci cu antrenorii. Mircea Rednic are o mare experiență, e apreciat la Dinamo. Dinamo trebuie să rămână în Liga 1, uitați-vă ce emulație a creat Rapid. Lucrurile par că se mișcă și tind să aibă o mare importanță”, a spus Răzvan Lucescu.

În prezent, Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, fără victorie de 8 etape, perioadă în care „câinii” au suferit 7 înfrângeri la rând, printre care 0-6 cu FCSB și 0-5 cu Universitatea Craiova, și au scos o remiză, 2-2 cu UTA.

Cât despre Rapid, Lucescu a precizat că, în ciuda rezultatelor bune din debutul campionatului, obiectivul echipei lui Mihai Iosif ar trebui să rămână, în continuare, evitarea retrogradării.

Reclamă

„A fost un start bun, dar Rapidul trebuie să se salveze de la retrogradare, ăsta trebuie să fie obiectivul. Dacă ar prinde playoff-ul ar fi extraordinar”, a spus Răzvan Lucescu.

Rapid a obținut cinci victorii în primele șase etape, dar a căzut acum în afara locurilor de play-off, fiind fără succes de cinci jocuri.

Răzvan Lucescu este membru DDB

Răzvan Lucescu s-a înscris în programul DDB și a făcut o donație consistentă ca să o ajute pe Dinamo, în luna mai. Tehnicianul lui PAOK a scos din buzunar 1948 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

”Un coleg de școală de-ai Anei, soția mea, e printre membrii marcanți ai programului, mi-a povestit despre ceea ce fac acolo și am zis „Da, hai!”. Sincer, mi se pare un lucru extraordinar ceea ce încearcă fanii și este un exemplu de urmat. E un exemplu de devotament pentru clubul iubit.

Dinamo înseamnă copilăria și adolescența mea, prima legătură stabilită prin tatăl meu. Rapid înseamnă maturitate, împlinirea ca om de performanță. Ce-am făcut pentru Dinamo pot face și pentru Rapid, ideile de acest gen sunt de apreciat, mi se par fenomenale, mai ales în fotbalul nostru. Sincer, eu aș ajuta și mai mult. Momentan, am făcut acest prim pas. Pot doar să le recomand și altor fani să contribuie pentru Dinamo, fiindcă acest club trebuie să meargă înainte. Prin efortul tuturor”, a declarat Lucescu, pentru gsp.ro, după donație.

 

Recomandări
  • Răzvan Lucescu are încredere maximă în Mircea Rednic
  • Lucescu Jr. vrea ca Dinamo să scape de retrogradare

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și