Închide meniul

Dinamo – U Cluj, aproape de sold-out! Câte bilete s-au vândut până acum la returul din Ștefan cel Mare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 mai 2022, 17:33

Dinamo – U Cluj, aproape de sold-out! Câte bilete s-au vândut până acum la returul din Ștefan cel Mare

Dinamo are nevoie de remontada în returul cu U Cluj

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Dinamo – U Cluj e foarte aproape de sold-out. Partida din „Ștefan cel Mare” se anunță cu casa închisă. S-au vândut deja aproape toate biletele puse la dispoziție, cu cinci zile înaintea meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai puțin de 10.000 de bilete au fost cumpărate până acum de fanii dinamoviști, conform fanatik.ro. În total au fost scoase la vânzare 12.000 de tichete.

Dinamo – U Cluj, aproape de sold-out

Cel mai ieftin bilet este la peluze, acolo unde prețul este de 5 lei, în timp ce prețul unui tichet pentru tribuna 1 este de 15 lei și prețul unui bilet pentru tribuna II este de 10 lei.

VIP: 30 lei
Tribuna 1: 15 lei
Tribuna 2: 10 lei
Peluza Cătălin Hîldan: 5 lei
Peluza Sud: 5 lei

Returul dintre Dinamo şi U Cluj este programat duminică, de la ora 21:00. Se va disputa pe arena din Ştefan cel Mare şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

Reclamă

În tur, Dinamo a pierdut cu 0-2 la Cluj și are nevoie de o „remontada” ca să evite prima retrogradare din istoria clubului.

Ameninţări primite de jucătorii lui Dinamo, de la ultraşi, înaintea returului cu U Cluj

Suporterii şi-au ieşit din minţi încă după eşecul din meciul tur. I-au aşteptat pe jucători la autocar pentru a-şi arăta indignarea după înfrângerea ruşinoasă. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele!”, au scandat ultraşii care au făcut deplasarea în Ardeal.

„Câinii roşii” au primit ameninţări şi de la fanii din „Nuova Guardia 1996 Bucuresti”. Aceştia au avut o reacţie de neimaginat.

Reclamă 4 / 0/3

A crede că dormim, este prostie crasă!!! De nu vă veți salva, doar „moartea” vă mai scapă!!! CÂȘTIGAȚI sau „MURIȚI”!!!„, a fost mesajul ultraşilor.

Fanii au făcut scandal după „U” Cluj – Dinamo 2-0

Fanii lui Dinamo au trecut la ameninţări la finalul duelului din tur. După ce s-au bătut cu jandarmii, au avut un mesaj clar pentru jucătorii lui Dusan Uhrin: „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele”!

În minutul 83, Universitatea Cluj a marcat al doilea gol prin Boiciuc, iar fanii dindamovişti şi-au ieşit din minţi. Unii dintre aceştia au vrut să intre pe teren. Jandarmii au intervenit şi au trebuit să apeleze la gaze lacrimogene. Galeria celor de la Dinamo i-au ameninţat şi pe jucători, cărora le-au transmis că le rup picioarele. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele” – au scandat fanii.

Până la incidentele din minutul 83, fanii celor două echipe au creat o atmosferă fantastică. Fanii de la U Cluj şi Dinamo au făcut spectacol înaintea barajului pentru menţinerea în Liga 1! Cele două galerii sunt înfrăţite şi au creat o atmosferă de vis.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și