Închide meniul
VIDEO & FOTO

Scandal la U Cluj – Dinamo 2-0! Ultraşii dinamovişti au răbufnit şi au vrut să intre pe teren! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene: „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2022, 22:49 / Actualizat: 22 mai 2022, 1:45

Scandal la U Cluj – Dinamo 2-0! Ultraşii dinamovişti au răbufnit şi au vrut să intre pe teren! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene: „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele!”

Fanii dinamovişti, scandal monstru cu jandarmii

AS.ro

Scandal la U Cluj – Dinamo 2-0! Ultraşii dinamovişti au răbufnit după ce Universitatea Cluj a marcat al doilea gol prin Boiciuc. Aceştia au pornit jihadul şi s-au bătut cu jandarmii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Remacle şi Boiciuc. După al doilea gol, fanii dinamovişti au răbufnit şi au vrut să intre pe teren.

Scandal la U Cluj – Dinamo 2-0! Ultraşii dinamovişti au răbufnit

În minutul 83, Universitatea Cluj a marcat al doilea gol prin Boiciuc, iar fanii dindamovişti şi-au ieşit din minţi. Unii dintre aceştia au vrut să intre pe teren. Jandarmii au intervenit şi au trebuit să apeleze la gaze lacrimogene.  Galeria celor de la Dinamo i-au ameninţat şi pe jucători, cărora le-au transmis că le rup picioarele. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele” – au scandat fanii.

Fanii au făcut show înainte şi în timpul meciului

Până la incidentele din minutul 83, fanii celor două echipe au creat o atmosferă fantastică. Fanii de la U Cluj şi Dinamo au făcut spectacol înaintea barajului pentru menţinerea în Liga 1! Cele două galerii sunt înfrăţite şi au creat o atmosferă de vis.

Fanii au afişat mai multe bannere în tribune. „Credem în izbândă până la final, deşi prestaţia voastră e de carnaval!„, a fost unul dintre bannere. Şi dinamoviştii au făcut show în tribune. Atmosferă incendiară înainte de barajul „U” Cluj – Dinamo. Galeriile celor două echipe, care sunt înfrăţite, s-au întâlnit la Cluj şi au cântat la unison înainte de meciul tur din această seară. Rivalii de la CSA Steaua nu scăpat de înjurăturile suporterilor!

Reclamă

Suporterii clujeni şi bucureşteni s-au întâlnit cu câteva ore înaintea confruntării tur de la baraj. Atmosfera a fost una superbă, deşi fanii vor fi împărţiţi în timpul meciului. Aceştia au cântat la unison şi au înjurat-o pe rivala CSA Steaua. De asemenea, ultraşii au avut mai multe scandări xenofobe.

Nici rivalii de la CFR Cluj nu au scăpat, după ce George Ţucudean i-a ironizat. „La Cluj, Revelionul e în mai! Se mai bucură și rivalii din oraș!”a spus fostul atacant al „feroviarilor” după ce echipa lui Dan Petrescu a cucerit al cincilea campionat consecutiv.

Rezultatele obținute în acest sezon au făcut ca „U” Cluj și Dinamo să se înfrunte la baraj. Ardelenii au încheiat play-off-ul din Liga a 2-a pe locul 3, în timp ce „câinii” lui Dusan Uhrin au terminat pe locul 14 în play-out-ul din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

PCH, primă de 40.000 de euro pentru Dinamo – „U” Cluj

Jucătorii lui Dinamo vor fi recompensați cu o primă de 40.000 de euro, dacă câștigă barajul de retrogradare/promovare cu „U” Cluj. Banii au fost strânși de suporterii din PCH (Peluza Cătălin Hîldan).

Fanii din PCH au anunțat, vineri, că au adunat 40.000 de euro, sumă care va ajunge în conturile jucătorilor lui Dinamo, dacă câștigă barajul cu „U” Cluj.

„Un dinamovist cu inimă mare, care nu concepe ca Dinamo să nu continue în Liga 1, a venit cu propunerea ca băieții lui Dusan Uhrin să primească o primă pentru un rezultat pozitiv în barajul pentru Liga 1. Nu doar propunerea, nu doar vorbe, ci și banii. 25.000€. In câteva ore, alți dinamoviști au fost de acord să contribuie cu câte 5.000€ fiecare.

S-a ajuns la 40.000€. Suntem convinși că jucătorii nu vor juca cu gândul la primă, ci o vor face cu gândul la cariera lor și la istoria lui Dinamo. Le mulțumim tuturor celor care sunt cu toată inima pentru Dinamo în aceste zile! Și noi putem contribui. Prin prezența noastră pe stadion și prin câteva bilete virtuale, în cazul în care nu ajungem la meciuri”, a anunțat PCH, pe Facebook.

Recomandări
  • Ultraşii dinamovişti, scandal monstru cu jandarmii
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și