Închide meniul

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 | Cornel Dinu a dat de pământ cu dinamoviștii: ”Umbre care nu au nimic în comun cu fotbalul!” ”Procurorul” cere demisii în lanț

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 februarie 2022, 22:52

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 | Cornel Dinu a dat de pământ cu dinamoviștii: ”Umbre care nu au nimic în comun cu fotbalul!” ”Procurorul” cere demisii în lanț

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după Belarus - România 0-0

Cornel Dinu, pe stadionul Dinamo/ SportPictures / Cosmin Iftode/ Hepta

Cornel Dinu a dat de pământ cu dinamoviștii după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

„Ce impresie pot să mai am? În seara asta, la setul ăsta de tenis pe care l-a administrat Craiovei, care venea după multe meciuri nesatisfăcătoare pentru Craiova… Dar şi-au făcut mendrele cu aceste umbre care nu nimic în comun cu fotbalul de la Dinamo, cu tradiţia, aduse cu surle şi trâmbiţe începând cu portarul ăsta, Chesnea, că am auzit că poate fi un act de amiciţie, că vine de la Chiajna. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am avut nişte senzaţii la nişte plonjoane şi goluri luate, că se aruncă precum pe vremuri, ca pe stradă la urbea mea, la Târgovişte. Când hingherii nu puteau prinde câinii cu laţul, se aruncau după ei. El nici atât nu poate. Acum, părerea mea e că aşa cum a părut echipa asta de conducere, motivatoare doar pentru comitele UTC, de unde provine marele specialist Mureşan.

Cornel Dinu cere demisii în lanț

Adevărul a ieşit la suprafaţă. Măcar în ceasul al 12-lea, nu ştiu dacă aş putea numi demnitate, dar de minim respect faţă de tradiţia lui Dinamo… Viitorul există, o să râdeţi, dar nu cred că vor avea acest act de normalitate de a-şi da demisia, pentru că mai sunt nişte manevre care se vor mai petrece în fotbal. Nu întâmplător a apărut acest salvator de la Cluj, transformând Dinamo într-o colonie.

Eu am convingerea că în ciuda discuţiilor, că televiziunile, programul competiţional, că apar conducători şi spun cu 18 echipe nu e indicat… Făceam nişte calcule că sunt vreo 11-12 echipe care nu au probleme financiare. Ar trebui să facem ca Elveţia, doar cu echipele care merită să joace în prima ligă. Pe mine mă revoltă alte lucruri, multe, că decât să aduci jucători cu nume de poţiuni de medicamente, Aloe, Ivanov, care nu ştiu ce joacă. Căpitan e Răuţă la Dinamo, care era aproape să ia cartonaşul roşu”, a declarat Cornel Dinu, potrivit telekomsport.ro.

Flavius Stoican, distrus după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

Flavius Stoican a fost dărâmat după o nouă umilinţă pe banca celor de la Dinamo. În ultimele 3 partide, Dinamo a primit 13 goluri şi a reuşit să marcheze unul singur.

Reclamă

Flavius Stoican şi-a găsit cu greu cuvintele după o nouă umilinţă pe banca celor de la Dinamo. Stoican a vorbit şi despre viitorul său şi a spus că va rămâne la echipă atâta timp cât poate ajuta echipa să evite retrogradarea.

Chiar nimic, fără cuvinte. Am făcut un meci prost. La primul şut am luat gol. Ca joc, a fost unul slab, multe greşeli. Am încercat să schimbăm sistemul să jucăm cu 5 fundaşi şi să nu mai oferim cadouri. Toţi suntem vinovaţi. Încercăm să scoatem cât putem din fiecare meci. Astăzi am văzut o echipă de playoff şi una ca este la retrogradare.

Cu FCSB am luat 3, la Botoşani am luat 4, acum am luat 6. Nu doar portarul este vinovat. Suntem tot la reanimare, nu am murit. Ce mă dezamăgește e că nu avem încredere. La antrenament și înainte de meci îi văd pe toți dornici, dar la meci au plumb în picioare. Există o temere. Sunt convins că nu le este indiferent, de asta există și teama de a juca. Psihic nu sunt ok. Ce aș putea spune? E greu! Am venit aici să ajut, cât o să se poată. Încerc să le ridic moralul. Nu le-ar face bine să vin și eu cu critici.

Reclamă 4 / 0/3

Încerc să nu cedez, dar când vezi un asemenea joc. Azi am jucat prost și am luat și 6 goluri. E dureros.  În momentul când o să se decidă acest lucru (n.r. să fie demis)… Nu sunt omul care să țină de scaun. Când o să se ia o decizie și o să se spună că nu se mai poate, nu ne mai poate. Nu ai rezultate, pleci! Asta e realitatea! Voi fi lângă echipă atât timp cât o să fie nevoie de mine„, a spus Flavius Stoican la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și