Închide meniul

Dinamo – UTA 2-2 | David Miculescu a avut nevoie de o repriză pentru a fi „călăul” dinamoviştilor. „Cu ei marchez foarte mult!”. Reacţia atacantului dorit de Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2021, 18:51

Dinamo – UTA 2-2 | David Miculescu a avut nevoie de o repriză pentru a fi „călăul dinamoviştilor. „Cu ei marchez foarte mult!. Reacţia atacantului dorit de Gigi Becali

David Miculescu nu l-a ascultat pe Gigi Becali

David Miculescu va fi titular în FC Voluntari - UTA / Hepta

Intrat după pauză, Miculescu a reuşit o „dublă” de senzaţie. Reuşise să marcheze şi sezonul trecut, în victoria la limită obţinută pe terenul lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu, prima reacţie după Dinamo – UTA 2-2

A fost un joc foarte dramatic, pe contre, dar de asta este frumos fotbalul. Mă bucur că am reuşit să egalăm. Noi am mai crezut, la Gaz Metan tot în minutul 90 am marcat. Mă bucur că am înscris.

Văd că împotriva celor de la Dinamo chiar marchez foarte mult, la fiecare partidă cu ei am reuşit să înscriu„, a declarat Miculescu după Dinamo – UTA 2-2.

„Călăul” lui Dinamo a fost ofertat de FCSB, dar a rămas la UTA. Gigi Becali nu îşi pierde speranţa şi îşi doreşte să-l ia gratis pe David Miculescu. În vară, negocierile dintre cele două cluburi s-au sistat din cauza pretenţiilor financiare ale arădenilor. Atunci, patronul FCSB a spus că aşteaptă finalul stagiunii viitoare, când fotbalistului îi expiră contractul.

Mâine ne vom reuni la Buftea, de azi mă gândesc doar la naţională. Eu sunt concentrat să-mi fac treaba aici la club, vedem ce va fi pe viitor (n.r. despre un posibil transfer)„, a mai spus jucătorul UTA-ei.

Reclamă

Dinamo – UTA Arad 2-2

Mircea Rednic a avut un meci nebun la revenirea în Ştefan cel Mare! Dinamo a condus-o pe UTA cu 2-0, după golurile lui Gabi Torje şi Deian Sorescu, însă meciul s-a terminat la egalitate.

„Bătrâna Doamnă” a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Idriz Batha de la finalul primei reprize, însă a reuşit să plece cu un punct din Capitală. David Miculescu a reuşit o „dublă” de senzaţie, în minutele 63 şi 90+6.

În urma acestui rezultat, Dinamo a obţinut primul punct după şapte înfrângeri consecutive şi ocupă locul 15 în campionat. De partea cealaltă, UTA Arad a urcat pe locul 7, peste Universitatea Craiova, cu 17 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și