Închide meniul

Dinamo – UTA Arad 2-2 | Mircea Rednic taie în carne vie: „Nu o să mai prindă şansa asta! Golurile au fost pe greşeli!” Ce le-a reproşat „Puriul” jucătorilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 octombrie 2021, 19:21

Dinamo – UTA Arad 2-2 | Mircea Rednic taie în carne vie: „Nu o să mai prindă şansa asta! Golurile au fost pe greşeli! Ce le-a reproşat „Puriul jucătorilor

Mircea Rednic, nervos în timpul unui meci

Mircea Rednic, nervos în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mircea Rednic taie în carne vie după Dinamo – UTA Arad 2-2

Mircea Rednic a fost un car de nervi după remiza din Ştefan cel Mare. Chiar dacă şi-a început discursul cu „nu am ce să le reproşez”, „Puriul” a încheiat cu un avertisment clar pentru jucătorii care l-au dezamăgit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Un meci bun. Au avut atitudine bună, am reuşit să înscriem şi am avut ocazii. Au stat bine în teren, nu le-am dat spaţii. Nu am ce să reproşez. Era bine şi pentru Moldoveanu dacă înscria. A avut o poziţie proastă, voia să îl prindă pe Deian. Am avut ocazii şi bară.

Golurile au fost pe greşeli, ne-am relaxat la 2-0. Ăştia ai mei care au intrat erau mai obosiţi. Şansa mai mare pe care au avut-o cei care erau aici de mai mulţi ani nu cred că o s-o mai prindă. Antrenorul se gândeşte şi la rezultate şi la situaţia în care e Dinamo”, a spus Mircea Rednic.

Dinamo – UTA Arad 2-2 | Gabi Torje ţine capul sus: „Am pierdut două puncte, dar trebuie să vedem partea pozitivă!”

Dinamo – UTA Arad s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. „Câinii” au condus cu 2-0, însă au obţinut un singur punct după ce au fost egalaţi în minutul 90+6.

Gabi Torje ţine capul sus după remiza din Ştefan cel Mare. Dinamo a obţinut primul punct după şapte meciuri în care au înregistrat eşecuri pe bandă rulantă.

Reclamă

„E dureros. Am avut meciul în mână. Am dominat ca şi ocazii. Ăsta este fotbalul. Când nu o bagi în poartă, o face adversarul. Un meci cu un om în minus nu este o scuză. Nu ştiu dacă vi se pare dacă am suferit. S-au făcut sacrificii. Aşa trebuie câştigate meciurile. Nu cred că mai vorbeam că s-a văzut o problemă fizică. Sau dacă Moldoveanu înscria, sau dacă eu înscriam cu capul. Sunt mulţi factori.

Trebuie să vedem partea pozitivă. Vine acest punct cu această echipă. Echipa campioană a spus că UTA este cea mai periculoasă echipă. Am câştigat un punct, dar eu cred că azi am pierdut două. Când nu voi fi bine din punct de vedere fizic nu voi juca. Nu era planificat azi să joc. O accidentare a făcut să intru titular. Este decizia arbitrului să acorde cartonaş roşu. Arbitrii iau decizii după ce văd fazele. Respectul trebuie să fie reciproc”, a declarat Gabi Torje.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și