Închide meniul

Dinamoviştii, revoltaţi după ce Deian Sorescu a fost umilit de ultraşi: „Lipsă de organizare și o lipsă de reacție a celor de la pază!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 decembrie 2021, 16:22

Dinamoviştii, revoltaţi după ce Deian Sorescu a fost umilit de ultraşi: „Lipsă de organizare și o lipsă de reacție a celor de la pază!

Marius Niculae nu vrea să-l vadă pe Deian Sorescu la FCSB

Deian Sorescu/Profimediaimages

Dinamoviştii, revoltaţi după ce Deian Sorescu a fost umilit de ultraşi

Ultraşii lui Dinamo i-au smuls tricoul lui Deian Sorescu după înfrângerea de la Mioveni, scor 1-2. Răzvan Zăvăleanu s-a revoltat după episod şi anunţă că o parte din vină aparţine organizatorilor şi oamenilor de la pază. De asemenea, oficialul „câinilor” a anunţat că va discuta atât cu suporterii, dar şi cu fotbalistul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu aș putea să vorbesc cu toată deschiderea despre situația financiară, nu despre aceste probleme de ordin sportiv. Dar este clar că nu a fost ok și o să văd și eu cum de s-a ajuns aici. Momentan am date doar din materialele apărute în presă. Probabil o să discut cu suporterii și cu Sorescu.

Până la urmă este o problemă a noastră de bucătărie internă și nu trebuie dezbătută prin presă. Poate a fost și o lipsă de organizare și o lipsă de reacție a celor de la pază. Probabil că nu se ajungea aici. Alte comentarii nu prea vreau să mai fac pe temea acestui subiect, deoarece sunt lucruri care nu s-au întâmplat pe partea mea de răspundere”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru prosport.ro.

Citește și:

Scene incredibile la Mioveni! Fanii lui Dinamo au smuls tricoul de pe Deian Sorescu

Ultrașii lui Dinamo și-au ieșit din minți după ce echipa favorită a pierdut încă un meci în Liga 1. Fanii dinamoviști și-au vărsat nervii pe vedeta Deian Sorescu.

Suporterii „câinilor” l-au chemat pe Sorescu la galerie, i-au smuls tricoul și au aruncat cu el de pământ. Jucătorul lui Dinamo a plecat capul în timp ce fanii țipau nervoși la el. ”Dă-l jos, nu-l meriți!”, au „tunat” ultrașii. După meci, Sorescu a spus că înțelege reacția nervoasă a ultrașilor.

Reclamă

„M-au chemat să vorbesc, mi-au tras de tricou, l-au dat jos. Le înțeleg frustrarea, sunt obișnuit ca Dinamo să fie acolo sus. Îmi găsesc greu cuvintele”, a spus Deian Sorescu, după meciul CS Mioveni – Dinamo 2-1.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și