Închide meniul

Scene incredibile la Mioveni! Fanii lui Dinamo au smuls tricoul de pe Deian Sorescu. Cum a reacționat jucătorul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 decembrie 2021, 19:59

Scene incredibile la Mioveni! Fanii lui Dinamo au smuls tricoul de pe Deian Sorescu. Cum a reacționat jucătorul

Scandal cât casa la Dinamo

Profimediaimages

Ultrașii lui Dinamo și-au ieșit din minți după ce echipa favorită a pierdut încă un meci în Liga 1. Fanii dinamoviști și-au vărsat nervii pe vedeta Deian Sorescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Dinamo au dat de pământ cu tricoul lui Deian Sorescu

Suporterii „câinilor” l-au chemat pe Sorescu la galerie, i-au smuls tricoul și au aruncat cu el de pământ. Jucătorul lui Dinamo a plecat capul în timp ce fanii țipau nervoși la el. ”Dă-l jos, nu-l meriți!”, au „tunat” ultrașii. După meci, Sorescu a spus că înțelege reacția nervoasă a ultrașilor.

„M-au chemat să vorbesc, mi-au tras de tricou, l-au dat jos. Le înțeleg frustrarea, sunt obișnuit ca Dinamo să fie acolo sus. Îmi găsesc greu cuvintele”, a spus Deian Sorescu, după meciul CS Mioveni – Dinamo 2-1.

Deian Sorescu este cel mai valoros jucător din lotul lui Dinamo, cotat la 1,8 milioane de euro.

CS Mioveni – Dinamo 2-1

Dinamo a deschis scorul la Mioveni prin Deian Sorescu, în minutul 62, din penalty. „Câinii” și-au menținut avantajul până în minutul de prelungire. Finalul a fost de coșmar pentru echipa lui Mircea Rednic.

Reclamă

Plamen Iliev a făcut penalty în minutul 90+1, după ce a lovit un adversar la un corner, iar Sanoh a înscris fără probleme de la 11 metri. Dinamo n-a plecat însă nici măcar cu un punct de la Mioveni. În minutul 90+5, Bogdan Rusu a prins un voleu de zile mari, de la marginea, careului, a oprit toate cele trei puncte în conturile argeșenilor.

Dinamo a rămas pe locul 15 în Liga 1, cu doar 12 puncte acumulate după 20 de etape. Echipa lui Mircea Rednic a ajuns la șase puncte în urma lui FC U Craiova 1948, prima echipă deasupra locurilor direct retrogradabile.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și