Închide meniul

Dinu Gheorghe îi face praf pe arbitri, după erorile incredibile din această etapă: ”Eu spun că nu au valoare, sunt foarte, foarte slabi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2021, 8:34

Dinu Gheorghe îi face praf pe arbitri, după erorile incredibile din această etapă: ”Eu spun că nu au valoare, sunt foarte, foarte slabi”

Dinu Gheorghe îi face praf pe arbitri

Hepta

Dinu Gheorghe susține că Liga 1 are în acest moment doi arbitri de clasă, Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs. Ultimul s-a aflat la centru la Botoșani, unde ar fi trebuit să anuleze două goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Gheorghe îi face praf pe arbitri: ”Eu spun că nu au valoare, sunt foarte, foarte slabi”

”Arbitrii care greșesc la momentul ăsta nu au mintea să aibă o manieră ca să nu își dea nimeni seama că ajută o echipă. Ei sunt slabi, nu simt. Eu spun că nu au valoare, sunt foarte, foarte slabi. Au făcut această meserie doar pentru că le plăcea fotbalul, dar nu au nicio legătură cu fenomenul ăsta.

Noi avem doar doi arbitri care merită să fie pe lista FIFA și aici mă refer la Hațegan și Kovacs, restul au fost puși ca să nu pierdem locurile oferite de FIFA. În cazul lor, nimeni nu are curaj să încerce să le inducă cum să arbitreze, dar la ceilalți…”, a spus Dinu Gheorghe, citat de prosport.ro.

Greșeli mari de arbitraj la FCSB – UTA 2-1 și Botoșani – Craiova 2-2

La Botoșani, brigada lui Istvan Kovacs a împărțit erorile. Oltenii au deschis scorul după un fault în atac al lui Andrei Ivan asupra portarului Pap.

Înainte de pauză, moldovenii au trecut în avantaj după un ofsaid clar, trecut cu vederea de asistentul de pe acea parte, Bogdan Gheorghe.

Reclamă

Meciul dintre FCSB și UTA a avut de asemenea probleme mari. Oaspeții au fost defavorizați de arbitrul Marian Barbu, cel care a dictat două penalty-uri controversate.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și