Închide meniul

Dinu Todoran aştepta de doi ani un telefon de la Gigi Becali. Condiţia pe care îşi dorea să o pună la FCSB: „Nu are ce căuta în vestiar”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2021, 22:14 / Actualizat: 22 mai 2021, 1:28

Dinu Todoran aştepta de doi ani un telefon de la Gigi Becali. Condiţia pe care îşi dorea să o pună la FCSB: „Nu are ce căuta în vestiar

Hepta

Dinu Tudoran aştepta de doi ani un telefon de la Gigi Becali

Fostul tehnician al Voluntariului dezvăluia, în 2019, că este pregătit pentru a veni pe banca roş-albaştrilor. Totuşi, avea o condiţie pentru a accepta o astfel de propunere – Gigi Becali să nu îşi facă apariţia în vestiar!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran aştepta de doi ani un telefon de la Gigi Becali

În meseria de antrenor te aștepți să primești telefon de la orice echipă, dar trebuie să ai principii. E foarte greu de gestionat situația de la FCSB și chiar nu știu ce se întâmplă acolo. Eu am lucrat cu MM, el e liantul dintre patron și antrenor. Cred că un mare ajutor ca antrenor trebuie să-l ai de la omul de lângă tine de pe bancă așa cum e MM. Nu cred că e vreun antrenor care să spună că n-a fost ajutat de MM. Domnul Becali e de apreciat că bagă bani. Nu știu dacă vreo echipă din România are condițiile celor de acolo.

Mister (n.r. Cristiano Bergodi) e un antrenor bun, care a demonstrat de ce e în stare. Are o cotă foarte bună și e normal să fie căutat de FCSB. Nu știu cum se înțelege dânsul cu domnul Becali. Nu știu dacă domnul Becali trebuia să intre atunci la pauză. Niciun antrenor nu vrea să-și vadă patronul în vestiar la pauză. Nu e deloc ok. Patronul trebuie să vină să se uite la meci. E normal după meciuri să fie ședințe, dar în vestiar nu„, a declarat Dinu Todoran, în 2019, pentru GSP.

Dinu Todoran aştepta de doi ani un telefon de la Gigi Becali. A fost sunat în cele din urmă de Mihai Stoica şi va fi noul antrenor al lui FCSB. Roş-albaştrii nu au mai câştigat titlul din 2015.

Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB

Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la Academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6.

Reclamă

Acum o lună discutasem cu el să vină la Academie. Meme mi-a dat mesaj că este la duhovnicul lui. Atunci nu îi mai propune pentru Academie, îl pui la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, merg pe valoarea umană. Mie aşa mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB, era liber de contract din martie 2021. Ultima lui echipă a fost CSM Slatina. Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și