Închide meniul

Dinu Todoran îl ridică în slăvi pe Tavi Popescu: „Atletico Madrid nu e prea mult pentru el! Are toate calitățile”

Sebastian Cristian Publicat: 23 februarie 2023, 17:10

Dinu Todoran îl ridică în slăvi pe Tavi Popescu: Atletico Madrid nu e prea mult pentru el! Are toate calitățile”

Dinu Todoran îl ridică în slăvi pe Tavi Popescu

Octavian Popescu / Hepta

  • Dinu Todoran îl ridică în slăvi pe Tavi Popescu
  • „Atletico Madrid nu e prea mult pentru el! Are toate calitățile”

Dinu Todoran îl ridică în slăvi pe Tavi Popescu. Fostul antrenor de la FCSB crede că tânărul fotbalist are toate calitățile pentru a evolua la cluburi importante din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul de 20 de ani este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, el fiind cotat la 4 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.

Dinu Todoran îl ridică în slăvi pe Tavi Popescu: „Atletico Madrid nu e prea mult pentru el! Are toate calitățile”

Totuși, deși a reușit să impresioneze în fotbalul românesc, unii oameni de fotbal consideră că Tavi Popescu nu are calitățile fizice necesare pentru a face trecerea la următorul nivel. Dinu Todoran are însă o altă părere și consideră că nici măcar Atletico Madrid nu i-ar pune probleme de adaptare jucătorului de la FCSB.

Reclamă

„(n.r. îl vezi pe Tavi Popescu să ajungă la un nivel ridicat?) Da, cum să nu? Tavi Popescu, v-am zis, este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul nostru şi eu zic că în scurt timp o să facă pasul şi la o echipă din Europa, pentru că are toate calităţile.

(n.r. Atletico Madrid?) Pentru el, nu e prea mult. E un jucător de calitate, un jucător care trebuie să facă pasul, a demonstrat în campionatul nostru, acum trebuie la naţională şi automat un transfer în afară”, a declarat Dinu Todoran, pentru orangesport.ro.

Reclamă

16 goluri și 19 assisturi sunt cifrele lui Tavi Popescu în 109 meciuri jucate pentru FCSB.

Emeric Ienei știe unde greșește FCSB: „Trebuie să inversezi mersul lucrurilor!” Sfat pentru Mihai Pintilii

Antrenorul care a triumfat alături de Steaua în 1986, atunci când a câștigat Cupa Campionilor, a analizat jocul roș-albaștrilor.

FCSB se află pe locul 3 în Liga 1, cu 48 de puncte. Vicecampioana României a pierdut puncte importante pe final de meci, atât cu Farul, cât și cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„Echipa, jucătorii trimişi în teren, trebuie să înţeleagă unde au greşit şi să nu mai repete circumstanţele în urma cărora au avut de înfruntat pierderi de puncte. Calitatea echipelor pare destul de echilibrată. Iar în acest caz voinţa fiecăruia va face diferenţa. Ca atare, întreaga echipă trebuie să încerce să facă altceva, ca să nu mai ia gol.

Nu doar apărarea sau mijlocaşii. Toţi. Cum pot face asta? Simplu! Nu-i mai permiţi adversarului să te atace. Trebuie să inversezi mersul lucrurilor şi să te forţezi ca finalurile de meci să te surprindă în atac.

Nu intru în amănunte pe care le ştie toată lumea! Dar există un antrenor! El trebuie să fie atent la mersul echipei. Să strige la jucători, să încerce să remedieze ceea ce nu funcţionează în orice pauză pe care jocul i-o permite. Fie în minutul 5, fie în minutul 95!

Am aceeaşi părere ca mulţi alţii. Şi anume, lupta pentru titlu se va da între trei echipe, Farul, CFR Cluj şi FCSB. Detaliile vor face departajarea în cele din urmă!”, a spus Emeric Ienei pentru playsport.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă 23:47 Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării 23:30 U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve! 23:23 Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului 23:11 LIVE SCOREUcraina – România 2-1, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan, victorie mare contra Elinei Svitolina. Cristian – Tsurenko, ACUM 23:03 „Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj 22:51 VideoIon Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea” 22:13 VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat 21:49 Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga! 21:49 LIVE VIDEOEstoril – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: "Are tot ce îi trebuie"
Liga 1 • 15:26
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie”
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 12:43
FOTO
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB