Închide meniul

Dinu Todoran, implicat într-un scanal monstru! Numele noului antrenor de la FCSB, asociat cu meciuri suspecte de blat: „A dus adversarilor banii în bluza de trening”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2021, 20:49

Dinu Todoran, implicat într-un scanal monstru! Numele noului antrenor de la FCSB, asociat cu meciuri suspecte de blat: „A dus adversarilor banii în bluza de trening

Dinu Todoran a făcut declaraţii sincere despre experienţa de la FCSB

Dinu Todoran a vorbit despre scurtul mandat de la FCSB / Răzvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinu Todoran, implicat într-un scandal monstru. Numele noului antrenor al FCSB este asociat cu două partide suspecte de blat din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran, implicat într-un scanal monstru

În mai 2016 s-a judecat cazul de trucare de meciuri de la Gloria Buzău, caz în care a fost menţionat şi Todoran. Actualul antrenor al FCSB ar fi încercat să îl determine pe un coechipier să rateze un penalty, după ce a primit indicaţii de la secundul adversarilor, scrie GSP.ro. Totul s-ar fi petrecut în partida Voluntari – Gloria Buzău 5-1.

“Indicațiile de dinainte de meci au fost să ținem de 0-0 până în minutul 25-30. Noi am încasat însă primul gol în minutul 3, lucru care a dat planurile peste cap. Apoi, Romeo Bunică ne-a dat semnalul “acum, acum!” pentru încă două goluri. La pauză, Romeo Bunică ne-a spus să fim atenți la el și în repriza a doua pentru că ne va face semn când trebuie să primim gol sau goluri.

Pe finalul meciului, FC Voluntari a avut o lovitură de la 11 metri. Atunci, Romeo Bunică i-a spus lui Dinu Todoran să îi transmită lui Adrian Bălan să rateze penaltyul. Eu l-am auzit pe Todoran, care era în apropierea mea, cum i-a zis lui Bălan: <<Bă, nu da gol!>>”, a povestit un martor anchetatorilor FRF, potrivit sursei citate.

Dinu Todoran, implicat în manipularea unui rezultat: „A dus adversarilor banii în bluza de trening”

Dinu Todoran, implicat într-un scandal monstru. Meciul Voluntari – Gloria Buzău nu este singurul în care apare numele lui Dinu Todoran. Acesta ar fi fost implicat în manipularea partidei de play-off Rapid Suceava – Voluntari 1-3, din aprilie 2015.

Reclamă

„În seara de dinaintea meciului, cineva de la Rapid Suceava a venit la noi la hotel și a discutat despre jocul de a doua zi. La pauză, a fost 1-0 pentru ei, iar noi nu am ieșit din 30 de metri. La pauză, Dinu Todoran a luat o bluză și s-a dus în vestiarul gazdelor împreună cu un alt jucător care fusese înainte la Suceava. În bluză avea peste 20.000 de lei vechi, bani de la conducerea clubului. S-a terminat 3-1 pentru noi”, a spus unul dintre membrii staff-ului de la FC Voluntari, potrivit GSP.ro.

Dinu Todoran
Mediafax Foto / George Filip
Citește și:

Cine este Dinu Todoran

Dinu Todoran, implicat într-un scanal monstru în urmă cu 6 ani. În vârstă de 42 de ani, Dinu Todoran este în prezent noul antrenor al FCSB. Acesta a antrenat de-a lungul carierei CSM Slatina, juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor. Totodată, noul antrenor de la FCSB a fost secund la lotul Under 19 al României.

Ca jucător, Dinu Todoran a evoluat pentru echipe precum Petrolul, Astra, Farul, Unirea Urziceni, Botoșani sau Victoria Brănești. Acesta s-a retras în 2016, de la FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinu Todoran, implicat într-un scanal monstru
  • Numele noului antrenor de la FCSB, asociat cu două meciuri suspecte de blat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și