Închide meniul

Dinu Todoran primeşte un sfat preţios: „La Gigi nu trebuie să fii foarte inteligent!!” Cum se poate remarca antrenorul la FCSB: „Au fost mulţi care au zis ca el”

Dragoș Vasile Publicat: 26 mai 2021, 16:39

Dinu Todoran primeşte un sfat preţios: „La Gigi nu trebuie să fii foarte inteligent!! Cum se poate remarca antrenorul la FCSB: „Au fost mulţi care au zis ca el

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali l-a criticat pe Marcel Bîrsan

  • Dinu Todoran primeşte un sfat preţios
  • Cum se poate remarca antrenorul la FCSB

Dinu Todoran primeşte un sfat preţios. Tehnicianul va debuta la cârma FCSB-ului în scurt timp, iar Ioan Andone i-a transmis un mesaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran primeşte un sfat preţios: „Indiferent ce face Gigi, rezultatele îl vor ține

„Fălcosul” l-a promovat în fotbal pe Todoran şi crede că acesta poate avea un mandat de lungă durată la FCSB. Pentru acest lucru, antrenorul va fi nevoit să câştige campionatul, în timp ce va trebui să respecte doleanţele lui Gigi Becali.

„N-ai decât o variantă la FCSB, să câștigi campionatul. Eu îl cunosc foarte bine, pentru că a fost și șeful Academiei, a antrenat și în Liga 3, și în Liga 1, interimar. E o încercare pentru el, dar o încercare mare. Are un lot bun, dar la FCSB decide altcineva. Dacă ia campionatul, rămâne. Acum, el știe mai bine, a analizat, e șansa lui. Au fost mulți care au zis că e șansa lor să antreneze la Steaua, dar n-au stat o lună-două-trei. Eu îi doresc succes și să rămână un an.

Reclamă

Dinu Todoran a jucat prima dată în Liga 1 când eram eu antrenor la Petrolul Ploiești. Eu l-am adus de la ICIM Brașov, din divizia C. L-am adus la vârsta de 18-19 ani. El e un băiat inteligent, dar la Gigi poate nu trebuie să fii foarte inteligent. Indiferent ce face Gigi, rezultatele îl vor ține. El va trebui să câștige. D-aia ești la FCSB, d-aia l-a adus. N-ai CV impresionant, dar e șansa ta. Prinde șansa, dacă poți”, a spus Ioan Andone în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și:

Dinu Todoran îi va lua locul lui Toni Petrea la FCSB

Alesul lui Gigi Becali are un CV mult sub nivelul echipei pe care urmează să o antreneze. Pe lângă CSM Slatina, Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor. Totodată, noul antrenor de la FCSB a fost secund la lotul Under 19 al României.

Reclamă

Ca jucător, Dinu Todoran a evoluat pentru echipe precum Petrolul, Astra, Farul, Unirea Urziceni, Botoșani sau Victoria Brănești. Acesta s-a retras în 2016, de la FC Voluntari.

Dinu Todoran
Mediafax Foto / George Filip

Cum a ajuns Dinu Todoran la FCSB

Patronul lui FCSB a negociat cu nume mari din fotbalul românesc, printre care Marius Șumudică sau Nicolae Dică. Todoran a fost însă favoritul lui Gigi Becali, datorită credinței sale.

„Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la Academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6.

Reclamă 4 / 0/3

Acum o lună discutasem cu el să vină la Academie. Meme mi-a dat mesaj că este la duhovnicul lui. Atunci nu îi mai propune pentru Academie, îl pui la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, merg pe valoarea umană. Mie aşa mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”