Închide meniul

Dinu Todoran, analizat de jucătorii lui FCSB: „E la început!” Thomas Neubert, „coșmarul” roș-albaștrilor. „Se vede că e neamţ”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 iulie 2021, 22:00 / Actualizat: 9 iulie 2021, 23:11

Dinu Todoran, analizat de jucătorii lui FCSB: „E la început! Thomas Neubert, „coșmarul roș-albaștrilor. „Se vede că e neamţ

Dinu Todoran, sub lupa jucătorilor lui FCSB

FCSB

La căpătul perioadei de pregătire, jucătorii lui FCSB au avut doar cuvinte de laudă pentru Dinu Todoran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran, sub lupa jucătorilor de la FCSB

Alexandru Crețu, jucător venit în această vară la clubul lui Gigi Becali, este entuziasmat de viitorul lui FCSB cu Todoran pe bancă. Tehnicianul i-a cucerit pe elevii săi datorită filozofiei sale.

„Mister e la început, e tânăr, are filozofie tânără. Sper să aibă rezultate pentru că asta e cel mai important”, a declarat Alexandru Crețu la Pro X, după FC Buzău – FCSB 1-5.

În pre-sezon, FCSB are victorii pe linie în amicale: 5-1 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 4-1 cu Concordia Chiajna, 3-1 cu Chindia Târgoviște, 1-0 cu CS Mioveni și 5-1 cu FC Buzău.

„Ne bucurăm că am ieșit sănătoși. Dăm goluri, important e să nu luăm goluri. Suntem pregătiți, chiar așteptăm cu nerăbdare meciurile oficiale, pentru că e o diferență mare.  Trebuie să începem cu dreptul, să avem un moral bun”, a mai spus Crețu.

Reclamă

Alexandru Crețu: „Neubert lucrează greu”

Noul jucător de la FCSB a recunoscut că Thomas Neubert îi „terorizează” pe roș-albaștrii la antrenamente. Preparatorul fizic german este recunoscut pentru metodele sale neortodoxe.

„Multe antrenamente de viteză, intense, Thomas chiar lucrează greu. Se vede că e neamţ. Dar suntem tineri, nu avem ce să facem, trebuie să ducem. Cred că cea mai grea perioadă a mea din carieră”, a încheiat Crețu.

Thomas Neubert a fost la FCSB și în stagiunea precedentă. De altfel, roș-albaștrii și-au păstrat staff-ul în totalitate și au schimbat doar antrenorul principal.

Reclamă 4 / 0/3

Dinu Todoran, antrenorul ales pe principii religioase

Gigi Becali s-a mândrit că l-a ales pe Dinu Todoran pentru că acesta este un om credincios.

„Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la Academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6.

Acum o lună discutasem cu el să vină la Academie. Meme mi-a dat mesaj că este la duhovnicul lui. Atunci nu îi mai propune pentru Academie, îl pui la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, merg pe valoarea umană. Mie aşa mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun”, a spus Gigi Becali, când l-a anunțat pe Todoran la FCSB.

Dinu Todoran era liber de contract din martie 2021. Ultima lui echipă a fost CSM Slatina. Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor.

 

 

 

Reclamă

 

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și