Închide meniul

Discurs halucinant după Poli Iaşi – Dinamo 1-0. "Va fi greu să ne salvăm de la retrogradare!". "Câinii" se muşcă între ei: "Aşa indisciplină nu am întâlnit niciodată!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 martie 2021, 20:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Discurs halucinant după Poli Iaşi – Dinamo 1-0. "Va fi greu să ne salvăm de la retrogradare!". "Câinii" se muşcă între ei: "Aşa indisciplină nu am întâlnit niciodată!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo, înfrângere cu Poli Iaşi

Achim a fost primul jucător din tabăra dinamovistă care a reacţionat după eşecul cu ultima clasată din Liga 1. Vizibil iritat de atitudinea din teren a colegilor săi, mijlocaşul a trimis săgeţi către aceştia, pe care îi acuză de indisciplină crasă. De asemenea, dinamovistul a recunoscut că se teme de ce este mai rău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Obiectivul a devenit salvarea de la retrogradare, dar va fi greu să îl îndeplinim şi pe acesta. Este o indisciplină în teren pe care nu am întâlnit-o niciodată. Am fost la o echipă care a intrat în faliment, Ceahlăul, dar nu am mai întâlnit aşa ceva. 

Vlad Achim: "Nu am mai întâlnit niciodată aşa indisciplină"

(n.r. Gigi Mulţescu) A încercat să găsească un sistem de joc în care să avem superioritate, mai ales în zona de mijloc. Am avut 2-3 perioade mai bune în joc. Nu am mai reuşit să producem nimic după gol. Am tot avut perioade să îndreptăm jocul. Aşa ceva nu se poate. Orice echipă te poate învinge, dar la fel de bine poţi să învingi", a declarat Vlad Achim la finalul meciului.

Poli Iaşi – Dinamo 1-0. Dezastru pentru "câini" la debutul lui Mulţescu! Alb-roşiii, bătuţi de ultima clasată din Liga 1

Formaţia lui Nicolo Napoli a câştigat la limită partida de foc cu Dinamo. Succesul cu 1-0 a fost primul după 11 etape. În prima repriză, gazdele au cerut penalty, după ce Blejdea a respins mingea cu cotul. Arbitrul Flueran a lăsat jocul să continue.

În actul secund al meciului, Poli Iaşi a finalizat perfect un contraatac, în minutul 62. Andreas Calcan i-a pasat perfect lui Uros Djuranovic, care l-a executat pe Mihai Eşanu. Atacantul grupării moldave a ajuns la cota 3 în actuala ediţie de campionat.

Reclamă

În urma acestui rezultat, criza dinamoviştilor continuă. "Câinii" se află pe locul 14 în campionat, cu 27 de puncte obţinute în 28 de etape, în timp ce moldovenii ocupă în continuare ultima poziţie în campionat, cu 19 puncte obţinute după 27 de etape.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și