Închide meniul

Doar un dezastru îl va da afară pe Toni Petrea de la FCSB! ”Clubul îi va prelungi contractul, dacă vrea”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2022, 9:52

Doar un dezastru îl va da afară pe Toni Petrea de la FCSB! ”Clubul îi va prelungi contractul, dacă vrea”

Toni Petrea e antrenorul lui FCSB din noiembrie

Toni Petrea, la o conferință de presă / Antena Sport

Toni Petrea nu va pleca de la FCSB decât dacă va pierde toate meciurile rămase din acest play-off. Anunțul e făcut de Mihai Stoica. Oficialul roș-albaștrilor susține că doar dacă antrenorul va dori, el va putea pleca de la clubul din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Petrea pleacă de la FCSB dacă vrea! Şi acum, şi după meciul cu CFR, şi la finalul campionatului. Cum a fost la finalul campionatului trecut. Gigi nu se bagă. În afară de meciul cu Farul, n-am avut niciun meci în care să fim sub adversari. Cu Farul a fost relevant, pentru că nu ştiam ce e cu noi, dar se pare că eram gripaţi şi noi nu ştiam.

Mi-am adus aminte că Dumitru Dragomir a zis că ştie el că Croitoru e antrenor la FCSB. Nu se negociază, nu ştie el. Dacă tu crezi că spun doar să mă aflu în treabă… Dacă Petrea vrea să plece, pleacă. Până în vară. Clubul îi va prelungi contractul, dacă vrea. Dacă pierde toate meciurile, poate ajungem pe locul cinci. Atunci, da, sunt şanse”, a spus Stoica, la orangesport.ro.

Toni Petrea, față în față cu liderul galeriei FCSB

Toni Petrea și liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, s-au întâlnit față în față. Cei doi au avut o discuție după ce suporterii „roș-albaștri” i-au cerut demisia antrenorului meciul pierdut cu Universitatea Craiova. Liderul de la Peluza Nord a dezvăluit tot ce a vorbit cu tehnicianul echipei lui Gigi Becali.

După discuția de duminică seară, Mustață s-a răzgândit și a asigurat că antrenorul FCSB-ului va avea parte de toată susținerea galeriei la meciul cu FC Voluntari, de luni seară.

Reclamă

Toni Petrea i-a dezvăluit liderului de la Peluza Nord cum funcționează relația cu Gigi Becali. Tehnicianul FCSB-ului a transmis că nu patronul face primul „11” și schimbările, ci el însuși.

Gheorghe Mustață: Petrea mi-a recunoscut că se consultă cu Gigi

„M-a sunat MM Stoica și mi-a spus că Toni Petrea vrea să ne întâlnim. A fost o discuție pe care am avut-o numai eu cu domnul Petrea. Între patru ochi. I-am spus în față că suporterii nu au ceva cu omul Petrea, ci cu modul lui Gigi de a se băga la echipă și de a umili antrenorii.

Toni Petrea mi-a recunoscut că se consultă cu Gigi, că-i povestește tot ce se întâmplă la antrenamente, dar că nu se întâmplă așa cum se exagerează sau cum chiar Gigi se laudă în presă. Petrea spune că nu îi este trimisă foaia cu echipa sau bilețele cu schimbări. La modul cum vorbea și cum mă privea în față, îl cred.

Reclamă 4 / 0/3

A recunoscut că toți avem dreptate și că știe că așa se vede din exterior, dar a insistat să spună ca se exagerează și că regretă asta. Mi-a explicat că dacă și-ar da demisia cu șapte etape înainte de final mai rău ar face echipei. Că ar fi laș și are dreptate. Nu avea de ce să mă mintă. El a vrut să vorbim și am fost numai noi doi”, a spus Gheorghe Mustață, pentru Radio Sport 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și