Închide meniul

Toni Petrea, față în față cu liderul galeriei FCSB: „Am fost numai noi doi!”. Ce a spus despre „bilețelele cu schimbări” pe care i le-ar fi trimis Gigi Becali: „Mi-a recunoscut!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 aprilie 2022, 9:24

Toni Petrea, față în față cu liderul galeriei FCSB: „Am fost numai noi doi!. Ce a spus despre „bilețelele cu schimbări pe care i le-ar fi trimis Gigi Becali: „Mi-a recunoscut!

Toni Petrea este antrenorul lui FCSB

Hepta

Toni Petrea și liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, s-au întâlnit față în față. Cei doi au avut o discuție după ce suporterii „roș-albaștri” i-au cerut demisia antrenorului la ultimul meci, pierdut cu Universitatea Craiova. Liderul de la Peluza Nord a dezvăluit tot ce a vorbit cu tehnicianul echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea s-a ținut de cuvânt și s-a întâlnit față în față cu Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord de la FCSB. Asta după ce fanii clubului lui Gigi Becali i-au cerut demisia lui Petrea la finalul derby-ului cu Universitatea Craiova, scor 0-2.

Toni Petrea, față în față cu Gheorghe Mustață! Ce i-a spus antrenorul FCSB-ului despre Gigi Becali

După discuția de duminică seară, Mustață s-a răzgândit și a asigurat că antrenorul FCSB-ului va avea parte de toată susținerea galeriei la meciul cu FC Voluntari, de luni seară.

Toni Petrea i-a dezvăluit liderului de la Peluza Nord cum funcționează relația cu Gigi Becali. Tehnicianul FCSB-ului a transmis că nu patronul face primul „11” și schimbările, ci el însuși.

„M-a sunat MM Stoica și mi-a spus că Toni Petrea vrea să ne întâlnim. A fost o discuție pe care am avut-o numai eu cu domnul Petrea. Între patru ochi. I-am spus în față că suporterii nu au ceva cu omul Petrea, ci cu modul lui Gigi de a se băga la echipă și de a umili antrenorii.

Reclamă

Toni Petrea mi-a recunoscut că se consultă cu Gigi, că-i povestește tot ce se întâmplă la antrenamente, dar că nu se întâmplă așa cum se exagerează sau cum chiar Gigi se laudă în presă. Petrea spune că nu îi este trimisă foaia cu echipa sau bilețele cu schimbări. La modul cum vorbea și cum mă privea în față, îl cred.

Petrea l-a confruntat pe liderul galeriei FCSB: „El a vrut să vorbim și am fost numai noi doi”

A recunoscut că toți avem dreptate și că știe că așa se vede din exterior, dar a insistat să spună ca se exagerează și că regretă asta. Mi-a explicat că dacă și-ar da demisia cu șapte etape înainte de final mai rău ar face echipei. Că ar fi laș și are dreptate. Nu avea de ce să mă mintă. El a vrut să vorbim și am fost numai noi doi.

Îl cred și mâine (n.r. – azi, la meciul FCSB – Voluntari) îi vom scanda numele pentru ca toți suporterii să înțeleagă mesajul meu. Toni Petrea a înțeles și că noi nu am făcut decât să reacționăm. Conducerea a vorbit contra noastră, iar noi am reacționat acolo unde îl doare cel mai rău pe Gigi, la antrenor. Îi chem pe toți la meci pentru a prinde ultimul tren spre titlul de campioană.”, a spus Gheorghe Mustață, pentru Radio Sport 1.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB va juca diseară cu FC Voluntari, pe teren propriu, de la ora 21:00. Meciul de pe Arena Națională va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro. Formația lui Toni Petrea poate profita de eșecul liderului CFR Cluj, din derby-ul cu Universitatea Craiova, și să se apropie la 5 puncte de ardeleni.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și