Închide meniul

Doi jucători și-au prelungit contractele cu FCSB! Ce salarii le-a oferit Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 31 mai 2021, 9:21

Doi jucători și-au prelungit contractele cu FCSB! Ce salarii le-a oferit Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Cine sunt jucătorii care și-a prelungit contractele cu FCSB
  • Pe ce perioadă au semnat aceștia

Doi jucători și-au prelungit contractele cu FCSB. Straton și Crețu au semnat pe încă doi ani cu vicecampioana României, după cum anunță gsp.ro. Astfel, la expirarea noii înțelegeri cu roș-albaștrii, goalkeeper-ul va avea 33 de ani, în timp ce fundașul dreapta 34.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doi jucători și-au prelungit contractele cu FCSB

Gigi Becali a decis să-i ofere lui Straton încă doi ani de contract, asta deși Andrei Vlad este considerat titularul din poarta FCSB. Cătălin Straton va încasa 9.000 de euro pe lună, în următoarea perioadă în care va fi la FCSB.

Valentin Crețu și-a asigurat un salariu de 12.000 de euro pe lună. Fundașul dreapta este unul dintre preferații lui Becali. De aceea patronul FCSB a decis să-i ofere încă doi ani de contract.

Reclamă

Gigi Becali vrea să întărească FCSB

După ce a pierdut un nou titlu în fața celor de la CFR, Gigi Becali nu concepe să mai rateze un nou campionat. Patronul de la FCSB a anunțat că va întări echipa și pregătește 4-5 transferuri. Alexandru Crețu și Branislav Ninaj sunt doi dintre jucătorii pe care-i vrea cu orice preț Becali.

O să îi iau pe Crețu și Ninaj, dacă vor, ca să dea cu capul! Eu i-am ales, nu antrenorul sau altcineva. Am zis că îmi place de Ninaj pentru că dă cu capul.

Reclamă

Eu vreau fundaș central care să dea cu capul, atât vreau. Dacă nu e super fundaș central, măcar să dea cu capul.

Nu am pretenții să fie un mare fundaș central, dar măcar să dea cu capul. Dacă nu face nici asta, să mă lase în pace! Atât vreau să faci, dă cu capul! Dacă nu, lasă-mă în pace! Iau altul. M-ma săturat să iau goluri din faze fixe”, a anunțat Becali acum câteva zile.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”