Închide meniul

Gigi Becali și Mihai Stoica, „fentați” de Dorin Rotariu: „Nu i-a mai răspuns lui MM la telefon!”. Anunțul patronului FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 iulie 2022, 12:52

Gigi Becali și Mihai Stoica, „fentați de Dorin Rotariu: „Nu i-a mai răspuns lui MM la telefon!. Anunțul patronului FCSB

Gigi Becali, contre cu Mihai Stoica

Gigi Becali şi Mihai Stoica / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali și Mihai Stoica au fost „fentați” de Dorin Rotariu. Patronul FCSB își dorește să-l transfere pe fostul dinamovist, aflat în prezent la Ludogoreț. Totuși, misiunea latifundiarului din Pipera nu se anunță deloc ușoară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că Dorin Rotariu nu i-a mai răspuns la telefon lui Mihai Stoica pentru a negocia un posibil transfer.

Gigi Becali și Mihai Stoica au fost „fentați” de Dorin Rotariu

Finanțatorul clubului din Berceni era pregătit să-i ofere fostului jucător de la Dinamo postul de titular în linia ofensivă, dar planurile i-au fost date peste cap:

„M-a întrebat MM (n.r. – Mihai Stoica), știa că mi-a plăcut întotdeauna, apoi nu i-a mai răspuns la telefon. Eu voiam să-l iau ca să joace atacant, număr 9”, a explicat Gigi Becali, la Pro Arena.

Dorin Rotariu mai are contract cu Ludogorets până în 2024. În sezonul precedent, atacantul de 26 de ani a fost împrumutat la Atromitos, formație pentru care a bifat 12 apariții, fără să marcheze vreun gol.

Reclamă

În prezent, fostul jucător de la Dinamo este cotat la 500.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

EXCLUSIV | Ludogoreț e dispusă să renunțe la Dorin Rotariu 

FCSB speră să-l împrumute pe Dorin Rotariu de la Ludogoreţ. Cu 300 de meciuri jucate în tricoul lui Ludogoreţ, Cosmin Moţi are un rol important la clubul din Bulgaria. Anul trecut, fostul dinamovist a fost numit director tehnic.

Cosmin Moţi aşteaptă oferta lui Gigi Becali pentru Dorin Rotariu:

Reclamă 4 / 0/3

„Mai are încă 2 ani de contract cu Ludogoreţ, dacă vom primi oferta pentru el suntem deschişi la discuţii. Aşteptăm să se întoarcă la pregătire şi după aceea vom vedea ce decizie va lua şi antrenorul.”, a dezvăluit Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport. 

Dorin Rotariu ar putea juca pe postul lui Cordea, în cazul în care se face transferul acestuia în Polonia, la Legia Varşovia.

Victor Becali a avut o reacție savuroasă despre posibilul transfer al lui Dorin Rotariu la FCSB. Vărul patronului de la FCSB s-a amuzat când a fost întrebat despre lovitura pe care încearcă să o dea latifundiarul din Pipera.

„Ce jucător e? Vine Pele, cine vine? Este un jucător care la ăia n-a jucat, la ăia n-a jucat, ce atâta? Te dă Ludogorets? Înainte unde a fost? Moți, Keșeru n-au jucat acolo?”, s-a amuzat Victor Becali, potrivit digisport.ro.

Iosif Rotariu, convins că nepotul său ar face furori la FCSB

Chiar dacă susține că Dorin Rotariu nu e dispus să revină în România, Iosif Rotariu e sigur că nepotul său ar rupe plasele în Liga 1.

„Cu siguranță, la calitățile pe care le-a avut și le are și acum, așteptările mele erau mult mai mari. Eu cred că ar fi trebuit să fie unul dintre titularii de la echipa națională pentru că are foarte multe calități. Accidentările l-au oprit cumva, a avut o stagnare. Eu cred în el, e tânăr, are niște calități, are mentalitate acum.

Avea niște execuții, viteză foarte bună. Acum e foarte greu de spus dacă i-aș recomanda să revină în România. Dacă se întoarce, iese golgheterul României, sunt convins de lucrul ăsta. Campionatul e foarte scăzut din punct de vedere valoric și atunci, la calitățile lui, cu siguranță ar fi golgheterul României.

Reclamă

Pe de altă parte, ar pierde mult din mentalitatea cluburilor de afară, unde este o disciplină, o pregătire suplimentară, totul e monitorizat. Poate că ar fi un pas înapoi. Campionatul intern e scăzut din punct de vedere valoric, dar, dacă ar marca foarte multe goluri, l-ar chema la echipa națională și poate aici ar fi un plus”, a spus Iosif Rotariu, conform sport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali și Mihai Stoica, „fentați” de Dorin Rotariu
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
5:50 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și