Închide meniul

Dorin Rotariu s-a înțeles cu Poli Timișoara! Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB și acum va evolua în Liga a 3-a

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 16:48

Dorin Rotariu s-a înțeles cu Poli Timișoara! Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB și acum va evolua în Liga a 3-a

Dorin Rotariu s-a înțeles cu Poli Timișoara!

Dorin Rotariu, în tricoul FCSB-ului / Hepta

Fostul jucător de la FCSB, Dorin Rotariu, s-a înțeles cu Poli Timișoara! Are zeci de meciuri în Liga 1, dar acum a ales să evolueze la Liga a 3-a!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul dinamovist a fost liber de contract după desprărțirea de FCSB. Acesta nu și-a găsit niciun club în prima ligă a României și a ales o destinație total surprinzătoare.

Dorin Rotariu s-a înțeles cu Poli Timișoara!

Potrivit informațiilor oferite de pressalert.ro, Poli Timișioara se va putea baza pe serviciile lui Dorin Rotariu. Oficialii echipei de pe Bega au mai dat recent o lovitură și l-au adus și pe Cristi Bărbuț, jucător care făcea spectacol în tricoul Universității Craiova, în Liga 1.

Crescut în academia lui Poli, Dorin Rotariu s-a antrenat deja alături de formația din divizia a 3-a, după cum spunea, luna trecută, Iosif Rotariu, unchiul jucătorului.

„Deocamdată este la Timișoara, se antrenează cu noi, cu Poli, în fiecare zi. Mai merge la sală, așteaptă perioada de vară să își găsească echipă. Îl văd zilnic, e cu poftă de antrenamente, de fotbal, face și două antrenamente pe zi”, spunea Iosif Rotariu, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Rotariu a plecat de la FCSB după doar 7 meciuri jucate. Acesta a intrat rapid în disgrația lui Gigi Becali, care nu a fost mulțumit de jocul fotbalistului care încasa 20.000 de euro pe lună.

În cariera sa, Dorin Rotariu a jucat pentru: Poli Timișoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, Alkmaar, Astana, Ludogorets, Atromitos și FCSB.

Plecat de la FCSB, Dorin Rotariu a fost refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă

Plecat de la FCSB, Dorin Rotariu a fost refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă. Mijlocaşul ofensiv de 28 de ani a fost convins de Gigi Becali să îşi rezilieze contractul pe care îl avea cu liderul Ligii 1 şi acum caută soluţii pe piaţa transferurilor.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo şi Sepsi au încercat să îl transfere în luna octombrie, dar Rotariu le-a refuzat pentru a juca la FCSB. Latifundiarul din Pipera l-a convins cu un salariu lunar de 20.000 de euro.

Acum, Dorin Rotariu a fost anunţat că nu se pune problema de a mai ajunge la Sfântu Gheorghe, sau la gruparea din Ştefan cel Mare.

„Interesul pentru Rotariu a fost în vară, nu acum. Din punctul nostru de vedere, lista de transferuri este închisă, mai ales că Andres Dumitrescu poate juca și extremă dreapta, deci nu cred că suntem descoperiți pe acest post” a declarat Laszlo Dioszegi, pentru iamsport.ro.

Şi Zeljko Kopic a anunţat că nu ia în calcul să îl aducă pe Dorin Rotariu la Dinamo, după ce „câinii” l-au dorit în vară.

„(Rotariu s-a despărţit de FCSB, veţi încerca să-l aduceţi?) Nu!”, a fost răspunsul direct al antrenorului lui Dinamo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și