Închide meniul

Plecat de la FCSB, Dorin Rotariu este refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă: „Lista de transferuri este închisă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2024, 17:53

Plecat de la FCSB, Dorin Rotariu este refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă: „Lista de transferuri este închisă!

Plecat de la FCSB, Dorin Rotariu este refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă

Dorin Rotariu, în timpul unui meci la FCSB / Hepta

Plecat de la FCSB, Dorin Rotariu este refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă. Mijlocaşul ofensiv de 28 de ani a fost convins de Gigi Becali să îşi rezilieze contractul pe care îl avea cu liderul Ligii 1 şi acum caută soluţii pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo şi Sepsi au încercat să îl transfere în luna octombrie, dar Rotariu le-a refuzat pentru a juca la FCSB. Latifundiarul din Pipera l-a convins cu un salariu lunar de 20.000 de euro.

Plecat de la FCSB, Dorin Rotariu este refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă

Acum, Dorin Rotariu a fost anunţat că nu se pune problema de a mai ajunge la Sfântu Gheorghe, sau la gruparea din Ştefan cel Mare.

Interesul pentru Rotariu a fost în vară, nu acum. Din punctul nostru de vedere, lista de transferuri este închisă, mai ales că Andres Dumitrescu poate juca și extremă dreapta, deci nu cred că suntem descoperiți pe acest post”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru iamsport.ro.

Şi Zeljko Kopic a anunţat că nu ia în calcul să îl aducă pe Dorin Rotariu la Dinamo, după ce „câinii” l-au dorit în vară.

Reclamă

(Rotariu s-a despărţit de FCSB, veţi încerca să-l aduceţi?) Nu!„, a fost răspunsul direct al antrenorului lui Dinamo.

Dorin Rotariu și-a reziliat contractul cu FCSB după ce a adunat doar 5 meciuri în tricoul roș-albastru. Nu a reuşit vreun gol sau vreo pasă decisivă.

Unchiul lui Dorin Rotariu, Iosif Rotariu, a avut o primă reacţie. Se aşteaptă să îl vadă pe mijlocaş la o echipă din străinătate. A transmis și un mesaj surprinzător și a menționat că jucătorul ajuns acum la 28 de ani are „toate premisele pentru a ajunge la echipa națională”.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a fost a 9-a echipă din cariera lui Dorin Rotariu. În trecut, a mai fost legitimat la: Poli Timișoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogorets și Atromitos. În momentul de față este cotat la suma de 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Dorin Rotariu şi-a reziliat contractul cu FCSB

Patronul „roş-albaştrilor”, Gigi Becali, a fost cel care a anunţat că mijlocaşul a semnat încetarea contractului cu FCSB.

Am reziliat cu Rotariu. Gata, a plecat. A înțeles până la urmă situația. Și-a dat seama că e mai bine pentru el să meargă în altă parte unde va putea să joace. Cum l-am convins să reziliem? Nu vreau să mai intru în detalii.

Ce să mai vorbesc despre el? Asta e! Nu mi-a ieșit, și cu asta, basta. Nu m-a forțat nimeni să îl aduc. Transferul ăsta a fost ideea mea”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și