Închide meniul

Dragoş Nedelcu, părăsit de toată lumea înainte de transferul la Dusseldorf: „Domnul Becali nu mi-a spus nimic. Nu am vorbit cu niciun jucător”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2021, 8:22

Dragoş Nedelcu, părăsit de toată lumea înainte de transferul la Dusseldorf: „Domnul Becali nu mi-a spus nimic. Nu am vorbit cu niciun jucător

Dragoş Nedelcu a revenit la Farul

AntenaSport

Din păcate pentru el, împrumutul pe un an la echipa germană îl face pe Nedelcu să rateze Jocurile Olimpice. El a părăsit chiar aseară cantonamentul lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Nedelcu: Domnul Becali nu mi-a transmis nimic

„Am considerat că este o oportunitate pentru mine să mă dezvolt ca fotbalist şi ca om. Nu pot să zic că am aşteptat cu nerăbdare această ofertă, am vrut să fie bună pentru mine. Şi cluburile au ajuns la o înţelegere. Nu mă aşteptam să fie atât de rapide negocierile.

Îmi doream enorm să particip la Jocurile Olimpice, dar asta a fost situaţia. Mi-au zis din start că asta este dorinţa lor şi nu am avut ce să fac. Nu mă adaptez într-o zi. E prima oară când părăsesc ţara. Domnul Becali nu mi-a transmis nimic. Nu am vorbit cu nimeni. Merg la un club de tradiţie din Germania şi e normal să fie presiune”, a spus Nedelcu, la plecarea din ţară.

Dragoș Nedelcu nu este favoritul lui Gigi Becali

Gigi Becali a plătit două milioane de euro ca să-l aducă pe Nedelcu de la Viitorul, în 2017. Patronul lui FCSB a crezut la acea vreme că a dat marea lovitură și visa să-l vândă pe fotbalistul crescut de Hagi pe zeci de milioane de euro. Acum, jucătorul de 22 de ani e cotat la 400.000 de euro.

Nimic nu a funcționat însă conform planului lui Becali. Nedelcu a ratat un total de 307 zile și 49 de meciuri din cauza accidentărilor, de când a venit la FCSB.

Reclamă

Becali și-a dat seama repede că nu poate să-și scoată banii investiți în Nedelcu și i-a acordat din ce în ce mai puține minute. Mijlocașul defensiv a fost mai mereu ținta criticilor patronului.

„Dacă nu făcea nenea Nedelcu greșeala aia, care nenea Nedelcu el crede că suntem la teatru… bă, aici e fotbal. Dacă nu făcea, putea să fie meci egal. Eu, când mă întrebați, îmi spun părerea de moment. E posibil să mă înșel”, declara Gigi Becali după un meci FCSB – Universitatea Craiova 0-1, în finalul sezonului trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și