Închide meniul

Dragoş Nedelcu s-a operat la clinica din Roma. Prima reacţie a jucătorului

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 19:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Dragoş Nedelcu s-a operat la clinica din Roma. Prima reacţie a jucătorului

Instagram

Dragoş Nedelcu a fost operat

Nedelcu a suferit o ruptură de ligamente şi nu va mai juca fotbal în acest an. Jucătorul celor de la FCSB s-a operat. Nedelcu s-a operat la aceeaşi clinică la care s-a tratat şi Florin Tănase în 2016. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulțumesc Villa Stuart pentru operația care a decurs cu succes, FCSB pentru profesionalismul și sprijinul acordat și impresarului meu pentru grijă și suport”, a scris Dragoș Nedelcu, pe contul său de Instagram.

Nedelcu s-a accidentat în finalul partidei cu CFR Cluj

Nedelcu a atacat o minge la bara a doua, într-un duel cu un adversar şi, la prima vedere, problemele sunt la genunchi. După numai un minut, s-a terminat meciul, cu încă o mare pierdere pentru Vintilă.

Discuţie în legătură cu poziţia ideală în care poate juca Nedelcu

Bogdan Argeş Vintilă l-a folosit pe Nedelcu în poziţia de fundaş central în meciul cu CFR, chiar dacă Helmut Duckadam era de o altă parere.

"Dragoș Nedelcu este un jucător bun, dar nu îl văd fundaș central, acolo trebuie un jucător cu viteză. Nici Bogdan Planic nu are o viteză extraordinară, dar compensează prin plasament.

Reclamă
Reclamă

Îl văd mai degrabă în fața apărării pe Nedelcu. Aristidis Soiledis poate ar fi fost o variantă mai bună, a jucat bine de fiecare dată când a fost folosit fundaș central", a spus Helmut Duckadam.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:50

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

20:39

Adelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

20:26

„Un plângăcios” Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil”

20:24

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu RFS! Vedeta lăsată pe bancă: „Nu trebuie să-l vadă Europa!”

19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și