Închide meniul

„Du-te și lasă-ne!” Gigi Becali, huiduit de suporterii lui FCSB! Fanii s-au săturat și i-au cerut să vândă clubul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2021, 23:50

„Du-te și lasă-ne! Gigi Becali, huiduit de suporterii lui FCSB! Fanii s-au săturat și i-au cerut să vândă clubul

Gigi Becali, patronul lui FCSB

Hepta

Fanii lui FCSB s-au săturat de Gigi Becali și i-au cerut latifundiarului din Pipera să vândă clubul cât mai repede. ”Du-te și lasă-ne”, au scandat ultrașii roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, huiduit de fanii lui FCSB

FCSB a rămas fără performanțe de când a pierdut numele „Steaua”, în urmă cu 7 ani. Chiar dacă Gigi Becali a ținut formația sa la un nivel înalt, în Liga 1, roș-albaștrii nu au mai reușit să câștige titlul din sezonul 2014-2015, exact când a început ”războiul” cu armata.

Mai mult, în tot acest timp, Gigi Becali le-a impus ordine antrenorilor pe care i-a numit pe banca tehnică, în special în ultimele sezoane. În plus, patronul a declarat, fără menajamente, că obiectivul lui nu e să mai facă performanță, ci doar să se îmbogățească din vânzarea de jucători.

În prezent, FCSB este pe locul secund în Liga 1, la cinci puncte în urma liderului CFR Cluj, care are și un meci mai puțin disputat. Roș-albaștrii sunt deja la al treilea antrenor din acest sezon, Toni Petrea, după Dinu Todoran și Edi Iordănescu.

Citește și:

Gigi Becali a refuzat să se împace cu CSA

Din informațiile AS.ro, în ultima perioadă se discuta intens, la nivel înalt, ca CSA și FCSB să se reunească, iar Steaua București să redevină echipa care era acum câțiva ani. Din câte se pare, totul a picat din cauza lui Gigi Becali.

Reclamă

Planul secret era pus la cale de ”oameni grei” din România. Aceștia s-au gândit că brandul Steaua poate redeveni ceea ce a fost, în momentul în care Gigi Becali a anunțat că face un pas în spate. Planul era ca Steaua să revină astfel în Liga 1, iar toți fanii să susțină aceeași echipă. Oamenii care pot decide astfel de lucruri s-au hotărât să facă asta în momentul în care finanțatorul FCSB l-a numit pe Edi Iordănescu antrenor și a decis să nu mai apară în prim-plan. Fiul lui Anghel Iordănescu este considerat un copil al Stelei.

Cum Becali nu s-a mai implicat la echipă, odată cu numirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică, oameni influenți din România au considerat că este momentul oportun pentru reunirea celor două părți. Gigi Becali a preluat Steaua în 2003, de la Viorel Păunescu, dar a fost nevoit să schimbe numele echipei la finalul lui 2014, după ce a pierdut procesul cu Armata.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • „Du-te și lasă-ne!” Gigi Becali, huiduit de suporterii lui FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și